Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Csontzene

2018.03.01.
Ezt az igen furcsa szimfonikus művet túl jól ismerem közelről. Általában reggel csendül fel nálam, a térdek ropogásszerű zajával indul, majd csatlakoznak hozzá az ujjak dobpergésre hasonlító zörejei. A gerinc is zongora futamként zendít rá, majd végül a nyak jobbra-balra hajlításánál csendül fel a záró akkord, a grand fináléban.

A Mississippin túl...

2018.01.22.
Úgy éreztem, hogy életem leghosszabb és leggyötrelmesebb utazására készülök. Tüzes forróság öntötte el a lábam sípcsonttól combközépig, a friss műtéti hegek alatt lüktetett a duzzadt térdem, rögtön ahogy lógatni kezdtem.

Csisztu Zsuzsa: Csak semmi fogadalom – magunkért éljünk úgy!

2018.01.03.
Ha létezne fogadalom mérő kézikészülék, bizonyosan kilengene mostanság minden háztartásban, ha pedig okos mérnökök megépítették volna már a fogadalom mérő nemzetközi szuperközpontot, azzal az energiával, amit ott mérnek be, lehet, hogy a következő karácsonyig világíthatnánk planéta szerte.

Csisztu Zsuzsa: Élményt és egészséget adni – Karácsony, ahogy mi szeretjük!

2017.12.19.
Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb ünnepe volt. Nagyon szerettem volna ballerina lenni, és lenyűgözve figyeltem a hegyes spiccű, törtfehér színű, leheletvékony harisnyában és fölötte gyönyörű tüllszoknyában piruettező táncosnőket, törékeny karjukat és elegáns fejtartásukat, ahogy elkápráztatták a nézőket az Operában, cask úgy, mint minket, a Nagymamámmal, amikor a Hattyúk Tavát, vagy a Copeliát néztük meg együtt.

Csisztu Zsuzsa: A hideg szépségei

2017.12.04.
Kiléptem az ajtón, és ezen az őszön először csapott meg a hideg semmihez sem hasonlítható, egyedi illata. A lehűlő természet, a fejüket egyre lejjebb hajtó őszi virágok, amelyek még utoljára küldenek egy illatmintát az arra sétáló ember orra felé, a kicsit ködösen lecsapódó pára speciális keveréke hozza el számomra a tél beköszöntét.

Csisztu Zsuzsa: Black Friday – Fekete Péntek – ragyogó lehetőségekkel!

2017.11.22.
Életemben nem láttam még akkora sült pulykát, és persze mellette a hatalmas adag krumplipüré, valamint az úgynevezett gravy- szósz virított, és számos más finomság, rogyásig. Épp csak kezdtem értelmezni a szavakat jó sok évvel ezelőtt, az amerikai egyetemi tanulmányaim alatt, amikor Minnesotában először találkoztam egy helyi család meghívására a “Thanksgiving”, vagyis a Hálaadás gazdag és meghitt ünnepével.

Gyógynövényeink VI - Avokádó olaj a bőr legjobb barátja

2017.11.03.
Az avokádó jótékony hatásairól már biztos sokan hallottatok. Kevesen tudják azonban, hogy létezik avokádó olaj is. Az olajat az avokádó húsából állítják elő, sajtolással. A jó avokádó olaj bio forrásból származik és hidegen sajtolt eljárással állították elő. A hidegen sajtolt eljárás során minden pozitív összetevő megmarad az olajban.

Védje jobban az ízületeit a hidegben!

2017.10.30.
A hűvös őszi és főleg a hideg téli idő a reumás fájdalmak felerősödésének az ideje. Annak, aki kopásos, meszesedéssel járó ízületi fájdalmakkal küzd, nem tanácsos hosszú időt tölteni a szabadban a hideg beköszöntével. Természetesen az nem megoldás, hogy három hónapon át ki sem mozdulunk a házból, mert a friss levegőre mindenkinek szüksége van.

Immunturbó Csomag - Legyen erősebb az immunrendszere!

2017.10.20.
Az immunrendszerünk legtöbbször teljesen észrevétlenül folytatja tevékenységét, eszünkbe sem jut erősíteni. Ha egy kórokozó megfertőz minket, az immunrendszer aktiválódik, és szerencsés esetben tünetmentesen leküzdi. Pedig naponta milliónyi kórokozó bombáz minket, nem is beszélve a mindenütt jelenlevő káros anyagokról.előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal