Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Csisztu Zsuzsa: Black Friday – Fekete Péntek – ragyogó lehetőségekkel!

2017.11.22.
Életemben nem láttam még akkora sült pulykát, és persze mellette a hatalmas adag krumplipüré, valamint az úgynevezett gravy- szósz virított, és számos más finomság, rogyásig. Épp csak kezdtem értelmezni a szavakat jó sok évvel ezelőtt, az amerikai egyetemi tanulmányaim alatt, amikor Minnesotában először találkoztam egy helyi család meghívására a “Thanksgiving”, vagyis a Hálaadás gazdag és meghitt ünnepével.

Gyógynövényeink VI - Avokádó olaj a bőr legjobb barátja

2017.11.03.
Az avokádó jótékony hatásairól már biztos sokan hallottatok. Kevesen tudják azonban, hogy létezik avokádó olaj is. Az olajat az avokádó húsából állítják elő, sajtolással. A jó avokádó olaj bio forrásból származik és hidegen sajtolt eljárással állították elő. A hidegen sajtolt eljárás során minden pozitív összetevő megmarad az olajban.

Védje jobban az ízületeit a hidegben!

2017.10.30.
A hűvös őszi és főleg a hideg téli idő a reumás fájdalmak felerősödésének az ideje. Annak, aki kopásos, meszesedéssel járó ízületi fájdalmakkal küzd, nem tanácsos hosszú időt tölteni a szabadban a hideg beköszöntével. Természetesen az nem megoldás, hogy három hónapon át ki sem mozdulunk a házból, mert a friss levegőre mindenkinek szüksége van.

Immunturbó Csomag - Legyen erősebb az immunrendszere!

2017.10.20.
Az immunrendszerünk legtöbbször teljesen észrevétlenül folytatja tevékenységét, eszünkbe sem jut erősíteni. Ha egy kórokozó megfertőz minket, az immunrendszer aktiválódik, és szerencsés esetben tünetmentesen leküzdi. Pedig naponta milliónyi kórokozó bombáz minket, nem is beszélve a mindenütt jelenlevő káros anyagokról.


Gyógynövényeink V. - A gyógyító "játékszer"

2017.10.03.
Nem csak gyermekeink, unokáink kedvence lehet az ősszel hulló vadgesztenye, hiszen gyulladáscsökkentő, perifériás keringést javító, a vénás erek rugalmasságát növelő, illetve értágító hatása miatt több betegség kezelésének kiegészítője is lehet.

Megfelelő bőrápolás a hideg őszi napokon is

2017.09.28.
A hideg hőmérséklet és a szél elkerülhetetlenül megviseli a bőrünket. Elsősorban a védetlen felületek, az arc és a kéz vannak kitéve az őszi, téli megpróbáltatásoknak. A benti száraz levegő sem jelent felüdülést. Kis figyelemmel és megfelelő védelemmel azonban megelőzheti a kellemetlen tüneteket, bőre télen is friss, egészséges és rugalmas marad.

Támad a hidegfront! Jön az ízületi fájdalom

2017.09.21.
Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de mi magunk is a természet részei vagyunk ugyanúgy, mint a többi élőlény. Ami egyet jelent azzal, hogy folyamatos kölcsönhatásban állunk vele.

Fájdalomcsillapító krém a makacs fájdalomra: melyik a jó?

2017.09.14.
Fájdalom és merevség az ízületekben, az izmokban, a háton vagy a nyakban: a reuma kínozhat pár napig, de akár hosszú évtizedeken át is. Sokan időskori betegésgnek tartják, pedig bármelyik korosztályt érintheti, még a gyermekeket is. Ezért is tartjuk fontosnak a természetes, mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapítást, amit egy koncentrált hatóanyagú fájdalomcsillapító krém nyújt.

A NaturComfort hadat üzen a kötelező őszi megfázásnak

2017.09.12.
Szeptember van, nagyokat sétálunk a kellemesen meleg napokon, élvezzük a nyárvégi napsugarakat, a friss kerti gyümölcsöket és zöldségeket. A hűvös reggelek és az egyre korábbi sötétedés figyelmeztet csak: itt az ősz. Jön a megfázás, az influenza, az orrfolyás, és egyhamar nem szabadulunk meg tőlük.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő oldal