Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Csisztu Zsuzsa: Melléléptem

2018.05.22.
Minden idegszálammal a mozdulatra összpontosítottam. Éreztem, hogy a szokásosnál is keskenyebbnek tűnik az a tíz centi. Az izmaim megfeszültek és tudtam, hogy...

Miért kell D-vitamin a Kalcium mellé

2018.05.14.
A kalcium az emberi táplálkozásban nagyon fontos szerepet tölt be. Gyerekkorban a csontváz és a fogak fejlődéséhez elengedhetetlen, idős korban pedig a csontritkulás megelőzéséhez járul hozzá.

Csisztu Zsuzsa: Anyának lenni...

2018.05.11.
Létezik egy ünnep. Hihetetlen, de ez a világ minden lakosának szól. Itt nem számít vallás, vagy hagyomány, gender vagy hovatartozás, hiszen aki egyszer saját tudatára ébredt, az pontosan tudja, ...

Top 4 természetes súlycsökkentő

2018.04.28.
Ha a diéta és testmozgás nem hozza meg a kívánt hatást, akkor fordulj a gyógynövények erejéhez az ideális testsúly eléréséhez.

Top 4 gyógynövény ízületi fájdalmakra

2018.04.17.
Összeszedtünk 4 csodálatos gyógynövényt, amik természet adta gyógyerejük segítségével űzik el az ízületi panaszokat

Csisztu Zsuzsa: Tavaszvárás

2018.04.13.
Néha eszembe jut – amikor panaszkodni támadna kedvem -, hogy mennyivel nehezebb életünk lenne, ha még ma is saját magunknak kellene megtermelnünk – mondjuk mindazt a sok, friss primőr finomságot -, ami a sonka mellé a húsvéti asztalra került a minap.

Mi van a bokor alatt - Áldott Húsvétot!

2018.03.29.
Az én kisgyerekkoromban a Húsvét – nem lévén ilyen szocialista ünnep – kizárólag a locsolkodásról és a tojásfestésről szólt, meg arról, hogy a fiúk, vagyis apukám és a bátyám, meg a rokon srácok mekkora ügyességgel imádkoznak ki némi zsebpénzt is a csokinyúl és a tojás mellé a matchbox gyűjtemény szaporítására. Gondolom, hogy ezen motivációknak néhány eleme ma sem változott sokat, maximum csökkent a csokinyulak száma és nőtt a zsebpénzeké és ma már letölthető applikációkra gyűjtenek a fiúk jobbára.

Csontzene

2018.03.01.
Ezt az igen furcsa szimfonikus művet túl jól ismerem közelről. Általában reggel csendül fel nálam, a térdek ropogásszerű zajával indul, majd csatlakoznak hozzá az ujjak dobpergésre hasonlító zörejei. A gerinc is zongora futamként zendít rá, majd végül a nyak jobbra-balra hajlításánál csendül fel a záró akkord, a grand fináléban.

A Mississippin túl...

2018.01.22.
Úgy éreztem, hogy életem leghosszabb és leggyötrelmesebb utazására készülök. Tüzes forróság öntötte el a lábam sípcsonttól combközépig, a friss műtéti hegek alatt lüktetett a duzzadt térdem, rögtön ahogy lógatni kezdtem.

Csisztu Zsuzsa: Csak semmi fogadalom – magunkért éljünk úgy!

2018.01.03.
Ha létezne fogadalom mérő kézikészülék, bizonyosan kilengene mostanság minden háztartásban, ha pedig okos mérnökök megépítették volna már a fogadalom mérő nemzetközi szuperközpontot, azzal az energiával, amit ott mérnek be, lehet, hogy a következő karácsonyig világíthatnánk planéta szerte.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | következő oldal