Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Top 4 gyógynövény ízületi fájdalmakra

2018.04.17.
Összeszedtünk 4 csodálatos gyógynövényt, amik természet adta gyógyerejük segítségével űzik el az ízületi panaszokat

Csisztu Zsuzsa: Tavaszvárás

2018.04.13.
Néha eszembe jut – amikor panaszkodni támadna kedvem -, hogy mennyivel nehezebb életünk lenne, ha még ma is saját magunknak kellene megtermelnünk – mondjuk mindazt a sok, friss primőr finomságot -, ami a sonka mellé a húsvéti asztalra került a minap.

Mi van a bokor alatt - Áldott Húsvétot!

2018.03.29.
Az én kisgyerekkoromban a Húsvét – nem lévén ilyen szocialista ünnep – kizárólag a locsolkodásról és a tojásfestésről szólt, meg arról, hogy a fiúk, vagyis apukám és a bátyám, meg a rokon srácok mekkora ügyességgel imádkoznak ki némi zsebpénzt is a csokinyúl és a tojás mellé a matchbox gyűjtemény szaporítására. Gondolom, hogy ezen motivációknak néhány eleme ma sem változott sokat, maximum csökkent a csokinyulak száma és nőtt a zsebpénzeké és ma már letölthető applikációkra gyűjtenek a fiúk jobbára.

Csontzene

2018.03.01.
Ezt az igen furcsa szimfonikus művet túl jól ismerem közelről. Általában reggel csendül fel nálam, a térdek ropogásszerű zajával indul, majd csatlakoznak hozzá az ujjak dobpergésre hasonlító zörejei. A gerinc is zongora futamként zendít rá, majd végül a nyak jobbra-balra hajlításánál csendül fel a záró akkord, a grand fináléban.

A Mississippin túl...

2018.01.22.
Úgy éreztem, hogy életem leghosszabb és leggyötrelmesebb utazására készülök. Tüzes forróság öntötte el a lábam sípcsonttól combközépig, a friss műtéti hegek alatt lüktetett a duzzadt térdem, rögtön ahogy lógatni kezdtem.

Csisztu Zsuzsa: Csak semmi fogadalom – magunkért éljünk úgy!

2018.01.03.
Ha létezne fogadalom mérő kézikészülék, bizonyosan kilengene mostanság minden háztartásban, ha pedig okos mérnökök megépítették volna már a fogadalom mérő nemzetközi szuperközpontot, azzal az energiával, amit ott mérnek be, lehet, hogy a következő karácsonyig világíthatnánk planéta szerte.

Csisztu Zsuzsa: Élményt és egészséget adni – Karácsony, ahogy mi szeretjük!

2017.12.19.
Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb ünnepe volt. Nagyon szerettem volna ballerina lenni, és lenyűgözve figyeltem a hegyes spiccű, törtfehér színű, leheletvékony harisnyában és fölötte gyönyörű tüllszoknyában piruettező táncosnőket, törékeny karjukat és elegáns fejtartásukat, ahogy elkápráztatták a nézőket az Operában, cask úgy, mint minket, a Nagymamámmal, amikor a Hattyúk Tavát, vagy a Copeliát néztük meg együtt.

Csisztu Zsuzsa: A hideg szépségei

2017.12.04.
Kiléptem az ajtón, és ezen az őszön először csapott meg a hideg semmihez sem hasonlítható, egyedi illata. A lehűlő természet, a fejüket egyre lejjebb hajtó őszi virágok, amelyek még utoljára küldenek egy illatmintát az arra sétáló ember orra felé, a kicsit ködösen lecsapódó pára speciális keveréke hozza el számomra a tél beköszöntét.

Csisztu Zsuzsa: Black Friday – Fekete Péntek – ragyogó lehetőségekkel!

2017.11.22.
Életemben nem láttam még akkora sült pulykát, és persze mellette a hatalmas adag krumplipüré, valamint az úgynevezett gravy- szósz virított, és számos más finomság, rogyásig. Épp csak kezdtem értelmezni a szavakat jó sok évvel ezelőtt, az amerikai egyetemi tanulmányaim alatt, amikor Minnesotában először találkoztam egy helyi család meghívására a “Thanksgiving”, vagyis a Hálaadás gazdag és meghitt ünnepével.

Gyógynövényeink VI - Avokádó olaj a bőr legjobb barátja

2017.11.03.
Az avokádó jótékony hatásairól már biztos sokan hallottatok. Kevesen tudják azonban, hogy létezik avokádó olaj is. Az olajat az avokádó húsából állítják elő, sajtolással. A jó avokádó olaj bio forrásból származik és hidegen sajtolt eljárással állították elő. A hidegen sajtolt eljárás során minden pozitív összetevő megmarad az olajban.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | következő oldal