Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Visszérbetegség nyáron és az enyhítő Magyar Családi Balzsam

2017.07.23.
Több oka lehet annak, ha valaki nem tud igazán felhőtlenül örülni a nyárnak. A Magyar Családi Balzsam szakértői csapatának tapasztalata szerint ennek az egyik, igencsak gyakori, konkrét okát a visszeres panaszok jelentik. És ez a jó hír, mert erre a sokakat sújtó gondra az enyhítő megoldás is közel van.

A Magyar Családi Balzsam tippjei a visszeresek számára


Tombol a nyár, és ez a forró évszak még azokat is megviselheti, akik egyébként nem panaszkodnak érrendszeri problémákra. Fájdalmak, feszítő érzések, elnehezülés és dagadás: ezek a tünetek fokozottan jelentkeznek a visszereseknél nyáron. Ha ilyesmit érez, még véletlenül se napfürdőzzön, sőt a meleg strand- vagy tóvizet is széles ívben kerülje!


A visszérre hajlamosak, ha tehetik, ne keressék tehát a nagy meleget, szaunát, forró fürdőt, hiszen a hőségben az erek kitágulnak, s így fokozódnak a visszérbetegség tünetei. Nekik a napozással is csak csínján szabad élni – bármennyire vonzó lehetőségnek, szépítő megoldásnak is tűnik a barnulás.


De mit tehet még ezenkívül a panaszokat enyhítése végett?


Napközben viselhet kompressziós harisnyát és hozzá minél kényelmesebb cipőt. A gyógyászati segédeszközként használt harisnyát fekve húzza fel a visszeres lábra, mielőtt a vénák telítődnének!


A hosszú nap után pedig, miután levette a harisnyát, úgy is csökkentheti a kellemetlen tünetek hatását, ha lábát kényelmesen felpocolja, és nem csupán a megszokott vízszintes helyzetben pihen. Feküdni mindenképpen ajánlott, de nem mindegy, hogyan. Habár vízszintes helyzetben csökken a nyomás a bedagadt végtagban, a fájdalmakat egyenesen fokozhatja a felhalmozott salakanyagok visszaáramlása a szív felé.


Ezért érdemes egy jól elhelyezett párnával komfortosan megemelni a visszeres lábat. Ez az egyik megfelelő időszak arra is – a gyógyharisnya, kompressziós zokni felhúzása előtti időszak mellett –, hogy a szimptómákat ideiglenesen akár meg is szüntesse a segítségünkkel.


Felejtse el a feszülő, dagadó, fájdalmas érzéseket – mielőtt a nyár „levenné a lábáról”, használja rendszeresen a visszérkenőcsnek is kiváló Magyar Családi Balzsamot! >>>