Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

A minőségi bőrápolás a nyári forróságban is - a rendszeres arckrém használat előnyei

2017.07.30.
Mindenki szereti a szépen lebarnult bőrt. Egészséges külsőt kölcsönöz és optikailag karcsúsít. A sok napfénynek azonban lehetnek káros hatásai is a bőrünkre nézve, könnyen kiszáradhat, kialakulhatnak ráncok. Érdemes naponta kétszer minőségi arckrémet használn, Ha a szarkalábak ellen szeretné felvenni a harcot a Feszes Bőr 50 felett nappali és éjszakai ránctalanító krém a megbízható társa lesz.

5 tipp, ha az extrém melegben is megfelelően szeretné ápolni bőrét

1.     Hidratálás, hidratálás, hidratálás

Az első és legfontosabb a folyamatos folyadékpótlás. Természetesen egész évben érdemes gondot fordítani a megfelelő víz (esetleg gyógytea) fogyasztásra, de kiemelten igaz ez a nyári forróságra.

(http://naturcomfort.hu/termekek/6/gyogyteak)

Szakemberek azt javasolják, hogy 10 kilógrammonként 4-5 dl vizet igyunk meg. Így az ajánlott folyadék mennyisége általában 2,4 - 3 liter.

2.     Fényvédelem

Bőrgyógyászok, kozmetikusok nem győzik hangsúlyozni a fényvédők használatának fontosságát. Ha teheti, nyaralás alatt használja ki a reggeli napsugarakat, majd 11 és 15 óra között húzódjon árnyékba, ezután ismét kezdődhet a napozás. Fontos, hogy az árnyékos helyeken - főleg vízpartokon - se feledkezzen meg a fényvédő krémek használatáról. Ezzel a menetrenddel könnyen megszerezheti a vágyott barna színt és elkerülheti a napégett, gakran fájdalmas vöröset.

Kenje be bőrét bőségesen fényvédővel akkor is ha árnyékban van, hiszen ott is barnulhat.

3.     Arcápolás

A napon töltött idő után bőrünk megérdemli a törődést. Az alapos tisztítás után jöhet egy nyugtató arckrém, amely regenerálja a fáradt bőrt.

50 felett érdemes a kényeztetésen kívül odafigyelni a ránctalanításra is.

Egy minőség alapanyagokból készült ránctalanító krém ápolja és feszesen tartja az arcbőrt.

4.     Gondoljon a lábaira is

A nyár a papucsok és szandálok időszaka. Sajnos azonban ezek a helyes lábravalók nem kímélik a sarkakat. Érdemes a bőrkeményedés kialakulását megakadályozni, rendszeresen puhítani a sarkakat. A megelőzés a sarkak ápolásában is célravezetőbb. mint a már kialakult bőrkeményedések megszüntetése.

A Magyar Családi Sarokpuhító krém, a gyógynövények erejével ápolja lábunkat.

5.     Jöjjenek a kezek

Az arc és láb ápolása mellett nem elhanyagolható a kezeink szépsége sem. A sok napfény, klóros víz könnyen kiszáríthatja őket, érdemes tehát naponta többször bekrémeznünk őket.

Egy természetes, gyógynövény tartalmú krém nem csak a kezeket ápolja, hiszen hosszantartó illatának köszönhetően a lelket is kényezteti.

Minden megvan a nyaralásra? Ha valami kimaradt itt beszerezheti a Feszes bőr 50 felett nappali arckrémet >>>