Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Retteg a hosszú utazástól? Megoldás: fájdalomcsillapító krém

2017.08.04.
Aki világszép panorámákat, lélegzetelállító szép helyeket akar látni, nem kell elmenjen a világ végére. Sokak számára azonban még az itthoni látnivalók is fényévnyi távolságra vannak: a hosszú utazás okozta kellemetlenség elveszi a kedvüket a vakációzástól.

Az utazás olyan megpróbáltatásokkal jár számukra, amelyek tönkreteszik a legszebb tájakat és az egyedülálló természeti nevezetességeket is. Ezeknek a megpróbáltatásoknak a közös neve: fájdalom.

Ismerős a helyzet? Busszal vagy autóval utazik, és az indulás után egy órával jelentkezik a lábdagadás, a derékfájás, a hátfájás, a fejfájás vagy az izomgörcs. A következő órákban a fájdalom csak fokozódik, és ezerszer elátkozza magát, amiért ismét belevágott egy hosszú útba. Pedig a hosszú utazásnak van egy titka: megfelelő útitársat kell választani. Egy fájdalomcsillapító krém vagy fájdalomcsillapító készítmény enyhülést nyújt.

A legjobb útitárs a fájdalomcsillapító krém: 4 tipp a Naturcomforttól

Négy termékünk különösen jól jön akkor, amikor utazás közben problémák jelentkeznek:  

  1. Magyar Családi Balzsam

Akik már kipróbálták, tudják: a fájdalmat hatékonyan lehet csillapítani a természet erejével. Hátfájás, derékfájás, ízületi fájdalmak és visszeres panaszok: a Családi Balzsam páratlan fájdalomcsillapító krém. Képes megbirkózni a rendszeres fájdalmakkal, de akkor is jól jön, ha egy hosszú utazás után szeretne felfrissülni.


  1. Magyar Családi Életerő Olaj

Lüktet, feszít, hasogat? A magyar felnőtt lakosság 40-50 százaléka rendszeresen szenved fejfájás miatt. Egyik legnépszerűbb termékünk, az Életerő Olaj segít relaxálni és felfrissülni, az olajkoncentrátum beszívódva fájdalomcsökkentő hatású. Reumatikus fájdalom esetén is azonnal segít, csak be kell masszírozni a fájó területet.

  1. Kalci-Duo tabletta

Ez az egyedileg kifejlesztett vitaminkapszula elsősorban a csontok és a fogak egészségét hivatott védeni, de összetételének köszönhetően energizál és erősíti az immunrendszert is. Egy fárasztó utazás tipikusan az a helyzet, amikor szükség van plusz energiákra, a Kalci-Duo tabletta feltölt, tapasztalni fogja, hogy sokkal kevésbé fáradékony.

  1. Komfort tabletta

Üzenjen hadat az ízületi és reumatikus fájdalmaknak! Az ízületek kopása a kor előrehaladtával elkerülhetetlen, a porcok egészséges szerkezetének megőrzésében a szervezetünknek segítségre van szüksége. A Komfort tabletta szedésével javul a porcok rugalmassága, rendkívül hatékonyan enyhíti a fájdalmat és a görcsöket is kezeli.


Fájdalomcsillapító krém és fájdalomcsillapító hatású készítmények: minél gyorsabban dönt, annál hamarabb tudnak segíteni! Tekintse meg termékeinket itt>>