Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

A körömvirág krém megóvja bőrét a strandszezon idején

2017.08.18.
Bármennyire hihetetlenül is hangzik, de a fürdés kiszáríthatja a bőrt, ezért strandoláskor, vagyis amikor hosszabb időt töltünk vízben, a bőr dehidratálásának esélye megkétszereződhet. A baj pedig nem jár egyedül...

Körömvirág krém – amikor a bőr teljes körű védelme ajánlott


Milyen veszélyek leselkednek a bőrére strandoláskor?


Az uszodák, kerti medencék vizét tisztán kell tartani, ennek legelterjedtebb módszere a klórozás.  Egy közösségi medence vize erősen klórozva van a fertőzésveszély elkerülése végett. A klór azonban irritációt okozhat: erősen rátapad a bőrre, viszketést, pikkelyesedést idézve elő. A már meglévő bőrproblémákat tovább fokozhatja.


Strandoláskor gyakran érezzük úgy, hogy a bőrünk húzódik, feszül. Ez a klór szárító hatásának tudható be. De az sincs biztonságban, aki egy percet sem tölt a medencében, hiszen a Napnak is szárító hatása van.


Mit tegyen, hogy a bőrét ne szárítsa ki a strandolás?


  • A bőrünket hidratáltan kell tartani. Erre a legalkalmasabb egy természetes összetevőkből megalkotott körömvirág krém, ami puhává és bársonyosan simává teszi a bőrt. A körömvirág krém azért is előnyös választás, mert nyugtatja az irritált felületeket, és ápolja a sebeket.

  • A medencéből kilépve tusoljon le, lemosva ezzel a klórmaradékokat.

  • A vízparton tartózkodva használjon magas faktorszámú fényvédőt, naponta többször is.

  • Ne feledkezzen meg arról, hogy a bőr megfelelő hidratálásához az is hozzájárul, hogy elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztunk. A bőséges folyadékbevitel ráadásul véd napszúrás ellen is.

  • Óránként legalább 10 percet ajánlott árnyékosabb, hűvösebb helyen tölteni.


Ha nem tudja elkerülni, és bekövetkezik a leégés, a körömvirág krém nyugtató és gyulladásgátló hatása segít enyhíteni a fájdalmat.


A napozás szerelmesei tudják, hogy az arcbőr védelme még több figyelmet igényel


Az arcára válasszon magas fényvédelemmel rendelkező krémet. Emellett fontos az is, hogy a mindennapi ápolás során megfelelően hidratálja a bőrt. A regenerálás, az öregedés késleltetése minden életkorban fontos, előbb a késleltetés, később a feszesítés miatt. A Feszes Bőr 50 felett nappali arckrémünket 10 bőrtápláló összetevőből alkottuk meg. Ötvöztük az évszázadok óta ismert gyógynövényeket a legújabb technológiákkal, hogy egy extra hidratáló hatással rendelkező krémet állítsunk elő. Rugalmassá, feszessé teszi a bőrt, segít kisimítani az apróbb ráncokat, feltölteni a mélyebbeket. A szép, feszes bőr nemcsak nyáron fontos!


Legyen strandoláskor is a táskájában körömvirág krém! További nagyszerű hatásait megtekintheti itt>>