Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

A Magyar Családi Balzsam segít az ülőmunkát végzőknek

2017.08.27.
Amerikai kutatók már évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy napi átlag 6 óra ülés 5 évvel rövidíti meg az ember életét. A hosszas ülés ártalmait csökkenteni kell, ebben a mindennapos munkában ismét segítségül hívhatjuk a Magyar Családi Balzsamot.

Ha túl sokat ül a munkahelyén, jót fog tenni a Magyar Családi Balzsam


Az állandó nyak-, derék- és hátfájás okozója nagyon sokszor a kényelmesnek mondott ülőmunka. Hogy miért veszélyes az, ha egész nap csak üldögélünk?


Tudta, hogy az ülés jobban terheli a gerincet, mint az állás?


Aki naponta több órán át ül – mert irodai munkát végez, mert tanul –, annak nem árt tudni, hogy az ülés csaknem másfélszer erősebben terheli a porckorongokat, mint az állás. Az adat a helyes testtartású ülésre vonatkozik. Helytelen ülés esetén ugyanis a terhelés akár 2,5-szeres is lehet! Ha ez a nyomás állandósul, vagyis hosszú időn át féloldalasan és egyenetlenül jelentkezik, mozgásszervi betegségek alakulhatnak ki, amilyen a porckorongsérv vagy a meszesedés.


Az ülőmunkát végzők jelentős részénél rendszeresen előfordulnak nyak-, hát- és gerincfájdalmak. Az egy helyben hosszabban ülők háta jellemzően gömbölyű formát vesz fel. De be sem kell menni a munkahelyünkre: a számítógép előtti tartós ülés is komoly megpróbáltatást jelent a hátunknak.


A tartós ülés kényszerhelyzet a testünk számára. Miatta fájdalmassá válhatnak az alsó végtagi ízületek, a keringés is akadályozott. A monitor (a szem számára) megerőltető figyelése, a több ezer billentyű leütése, az egér folyamatos markolása egy idő után fáradtsághoz, majd fájdalomhoz vezet. A fájdalom először csak alkalmanként jelentkezik, majd állandósul, éjszaka sem hagy nyugalmat.

 

Ha az első jeleket nem vesszük komolyan, a gyógyulás hosszadalmassá válhat.

Hogyan védheti ki a hosszas ülés ártalmait az, aki ülőmunkát végez?

  • Az ülőmunka mellékhatásainak legjobb ellenszere a rendszeres mozgás. Mozgással jó vérellátást biztosítunk az izmokban, ami elősegíti, hogy a csontállomány ne épüljön le, egészségesek maradjanak az ízületi szalagok és porcfelszínek.

  • Figyeljen arra, hogy az ülést óránként legalább 10 percre szakítsa meg. Hajlamosak vagyunk belefeledkezni a munkába, és igyekszünk minél több feladatot belezsúfolni egyetlen napba. Mégis jobb még idejében kialakítani ezt az egészségünk szempontjából hihetetlenül fontos szokást, hogy szervezetünk ne lássa kárát a mindennapos tevékenységünknek.

  • Segítse a csontrendszer egészséges működését ízületbarát táplálkozási kiegészítőkkel is. A Magyar Családi Komfort tabletta olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a porcok egészséges szerkezetének megőrzéséhez: azok erősebbek, ellenállóbbak lesznek. Ami fokozott terhelésnek van kitéve, arról nem árt gondoskodni.

  • Ha jelentkezik a nyak-, derék- és hátfájás, azonnali enyhülést jelent egy természetes hatóanyagú, mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapító krém, amilyen a Magyar Családi Balzsam, vagy az erősebb fájdalmakra kifejlesztett változata, a Magyar Családi Balzsam Extra Hűsítéssel. A balzsamok segítenek oldani a fájdalmas feszülést, az izomgörcsöt, amit a komoly túlterhelés okoz.


Vessen véget az ülőmunka kellemetlen mellékhatásainak! Legyen mindig Önnél Magyar Családi Balzsam! További jótékony hatásait megtekintheti itt>>