Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

A NaturComfort hadat üzen a kötelező őszi megfázásnak

2017.09.12.
Szeptember van, nagyokat sétálunk a kellemesen meleg napokon, élvezzük a nyárvégi napsugarakat, a friss kerti gyümölcsöket és zöldségeket. A hűvös reggelek és az egyre korábbi sötétedés figyelmeztet csak: itt az ősz. Jön a megfázás, az influenza, az orrfolyás, és egyhamar nem szabadulunk meg tőlük.

Kivéve, ha még idejében felturbózzuk a szervezetünk a NaturComfort immunerősítő termékeivel.


Ősszel az immunrendszer erősítése a cél: a NaturComfort segít felkészülni a megfázós napokra


Az emberi szervezet számára valódi kihívást jelentenek az őszi és téli hónapok. Aki betegség nélkül akarja átvészelni az „r” betűs hónapokat, annak az immunrendszere megfelelő állapotban kell legyen. Ha sikerül idejében feltölteni a vitaminraktárakat, akkor megalapozhatjuk a betegségek kivédését. Köztudott azonban, hogy az őszi, téli hónapokan kevesebb vitamin jut be a szervezetünkbe. Ilyenkor érdemes pótolni.


Nekünk ezek az immunerősítő készítmények segítenek:


Laskagomba Plusz (extra C-vitamin tartalommal)

A hosszabb időn át adagolt laskagomba aktivizálja az immunrendszert. Vitamintartalma és ásványianyag-tartalma mellett figyelemre méltó a gombának a vérkoleszterin- és vércukorszintre kifejtett hatása is. A Távol-Keleten a laskagombából készült port régóta használják az érrendszer erősítésére, végtagmerevségek és görcsök kezelésére. Ideje volt, hogy mi is felfedezzük ezt a csodálatos gombát, amiről eddig csak annyit tudtunk, hogy szuperegészséges táplálék.

A Naturcomfort új termékét azoknak ajánljuk, akik:

  • növelni szeretnék a szervezetük ellenállóképességét

  • méregteleníteni szeretnének

  • fáradtsággal küzdenek

  • javítani akarják az anyagcseréjüket


Liposomal C-vitamin

A C-vitamint mindenki ismeri. A Naturcomfort Liposomal C-vitaminja annyiban más, hogy olyan kimagasló eredménnyel szívódik fel, mintha infúzióban adagolták volna! Míg a hagyományos C-vitaminnak egyes számítások szerint csak a 20%-a hasznosul, a Liposomal C-vitamin esetében az arány 95%! Könnyedén jut be a szervezetbe, a hatását is hamarabb érezni. Mivel folyékony, gyerekek számára könnyebb adagolni.


Magyar Családi Kalci-Duo Aktív kapszula

Erősíti az immunrendszert és a csontokat. Komplex vitaminkészítmény cinkkel, ami segít megelőzni a megfázásos, influenzás betegségeket. Szedése hozzájárul ahhoz, hogy betegségmentesen vészeljük át a hideg hónapokat.


Készüljön fel az őszre a Naturcomfort termékeivel! Itt még több információt talál róluk>>