Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Megfelelő bőrápolás a hideg őszi napokon is

2017.09.28.
A hideg hőmérséklet és a szél elkerülhetetlenül megviseli a bőrünket. Elsősorban a védetlen felületek, az arc és a kéz vannak kitéve az őszi, téli megpróbáltatásoknak. A benti száraz levegő sem jelent felüdülést. Kis figyelemmel és megfelelő védelemmel azonban megelőzheti a kellemetlen tüneteket, bőre télen is friss, egészséges és rugalmas marad.

Nem érdemes megvárni a téli mínuszokat, már ősszel érdemes megkezdeni az alapozást: védeni kell az arcot a hideg és a kiszáradás ellen, valamint segíteni az arc természetes védekezését is. Manapság egyre többet hallani a hialuronsav arcápolásban betöltött kiemelkedő szerepéről. Mi is felhasználtuk két arckrémünkben, nem véletlenül.


Arcápolási tipp a hideg napokra: a csodás hialuronsav


A bőr kiszáradása elleni küzdelemben nagyszerű segítséget nyújt a hialuronsav. Két arckrémünk, a Feszes bőr 50 felett nappali arckrém és éjszakai társa, a Feszes bőr 50 felett éjszakai arckrém


10 bőrtápláló összetevővel igazi pajzsot képez a hidegben.

Minél több természetes összetevőt használtunk, hogy a bőr megterhelése nélkül, gyengéd ápolást biztosítsanak krémjeink. Ami pedig igazi csodafegyverré teszi ezt a két arckrémet, az maga a hialuronsav: a hialuronsav ugyanis utánozhatatlanul képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni. Saját súlyának ezerszeresét képes vízben megkötni. Szemléletes példával élve ez olyan, mintha Ön felemelne egy űrrepülőgépet. Ráadásul a ránctalanításban is óriási előnyt jelent, lassítja a bőr öregedésének folyamatát. Nem véletlen, hogy ma már minden hatékony ránctalanító krém tartalmazza. A Naturcomfort arckrémek nagy előnye azonban, hogy nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, mégis a legújabb technológiájú ránctalanító krémet használhatja.


A hideg idő beálltával ne feledkezzen meg a kezéről sem, hiszen a kéz a hidegben jobban kiszárad, kipirosodhat, kirepedhet. Ilyenkor jóval táplálóbb krémre van szüksége. A Magyar Családi Kézkrém kókusz- és avokádóolajjal, valamin sheavajjal varázsolja bársonyossá a bőrt. Fontos tudni, hogy ez a krém a bőr mélyrétegeibe hatol, így belülről is táplál, és hosszútávú hatást fejt ki.

Bőrünk ápolása egész testünkre vonatkozik. Ha teljes körű kényeztetésre vágyik, a nap végén jöhet egy pihentető masszázs. Ideális masszírozókrém a Magyar Családi Balzsam, ez a könnyen beszívódó, természetes hatóanyagú krém. Felfrissít, új energiákkal tölt fel, segít átvészelni a hosszú téli estéket. Próbálja ki egy hosszú, esős nap után!


A hialuronsav és a gyógynövények segítenek, hogy megfelelő bőrápolást nyújtsunk a hideg őszi napokon is.

Ha kérdése van, kérjen visszahívást itt>>