Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Gyógynövényeink V. - A gyógyító "játékszer"

2017.10.03.
Nem csak gyermekeink, unokáink kedvence lehet az ősszel hulló vadgesztenye, hiszen gyulladáscsökkentő, perifériás keringést javító, a vénás erek rugalmasságát növelő, illetve értágító hatása miatt több betegség kezelésének kiegészítője is lehet.

A népi hiedelem szerint, aki három gesztenyét hordott magával, azt megvédte a különböző betegségektől.

Gyógyhatásai már a 19. század óta ismertek, reumás fájdalmakra, például a fájó testrészek bedörzsölésére nem csak a termés szeszes kivonatát, hanem a szeszben áztatott virágokat és kivonataikat is felhasználták. 

Ez a gyakorlat keltette fel a kutatók figyelmét a növény iránt.

Ám ami miatt megtalálható Magyar Termék Nagydíjas Magyar Családi Balzsamunkban egyik fő összetevőként azok a következők:

A vadgesztenye magjában található hatóanyag az eszcin, elősegíti a vénás visszaáramlást, megakadályozza a vérrögképződést, erősíti az érfalakat, gyulladáscsökkentő hatású, segít a duzzanatok és vízvisszatartás ellen.

A magból előállított készítményeket éppen ezért értágulatok okozta ödémák, trombózis, visszeres lábszárfekély kezelésére is alkalmasak.

A vadgesztenye az ízületi hártya anyagcseréjét is elősegíti, ezért alkalmazható köszvény, csontfájdalmak, a gerincoszlop területén jelentkező fájdalmak vagy csonttörés miatti duzzanatok esetén is.

A vadgesztenye megtalálható a Magyar Termék Nagydíjas Magyar Családi Balzsamban, amely ízületi gyulladásokra, visszérre, izomfájdalmakra a legmegfelelőbb választás

>>> MAGYAR CSALÁDI BALZSAM