Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Immunturbó Csomag - Legyen erősebb az immunrendszere!

2017.10.20.
Az immunrendszerünk legtöbbször teljesen észrevétlenül folytatja tevékenységét, eszünkbe sem jut erősíteni. Ha egy kórokozó megfertőz minket, az immunrendszer aktiválódik, és szerencsés esetben tünetmentesen leküzdi. Pedig naponta milliónyi kórokozó bombáz minket, nem is beszélve a mindenütt jelenlevő káros anyagokról.

Mi magunk természetesnek vesszük, hogy immunrendszerünk megvéd. A megfázásos időszak azonban próbára teszi a legedzettebbeket is.


Az immunrendszert számtalan komoly megterhelés éri


A baktériumok, vírusok elleni küzdelemben az egész védőmechanizmusunk részt vesz. Az immunrendszer erősítéséhez tudnunk kell, melyek azok a tényezők, amelyek a működését befolyásolják.


Az immunrendszer működését és a szervezet ellenállóképességét az alábbi tényezők befolyásolják:

  • Vitaminok és ásványi anyagok. Egyaránt fontos a bevitel és a felhalmozott tartalék is. Napjaink rohanó életmódjára jellemző, hogy az elfogyasztott ételek nem, vagy csak kis adagban tartalmaznak a szervezet számára fontos anyagokat. Az őszi-téli időszakban a vitaminok és ásványi anyagok bevitele is alacsonyabb, mivel kevesebbszer eszünk friss zöldséget és gyümölcsöt, mint nyáron. Az optimális vitaminszükséglet elérése érdekében segítse a szervezetét a Dr. Turi-féle Liposzómás C-vitaminnal, ami 13 ásványi anyagot is tartalmaz. Ez a C-vitamin más, mint a többi: jobb a felszívódása, illetve a fejlesztés során sikerült kiküszöbölni a szójalecitin használatát.

  • Víz. Minden évszakban fontos, hogy biztosítsa a szervezetének az elegendő mennyiségű folyadékot. Az ideális mennyiségről több álláspont is létezik, általában egy felnőtt számára napi 2 liter folyadék bevitelét szokták javasolni. Természetesen a megfelelő mennyiség sokmindentől függ, az életkortól, az éghajlattól, az életmódtól, de ha nem iszunk elég vizet, azzal valóságos pofont adunk az immunrendszerünknek: romlik a szövetnedvek keringése, a sejtek anyagcseréje, és ebből kifolyólag az immunrendszer működése.

  • Környezeti hatások. A nagyvárosi élet velejárói, a környezetszennyező anyagok, a szmog, a mindennapok során használt vegyszerek miatt egyre több krónikus betegség alakul ki. Nehéz ellene védekezni, de talán nem lehetetlen. A Naturcomfort termékeinek kifejlesztésénél mindig elsőrendű volt a természetes összetevők használata. Termékeink éppen ezért mellékhatásoktól mentesek, nem terhelik meg feleslegesen a szervezetet.

  • Stressz és egyéb pszichés hatások. A depresszív, lehangolt pszichés állapot, a stressz kedvezőtlenül befolyásolják az immunrendszer védekezőképességét. Ezért fontos, hogy a tápanyagok megfelelő pótlásán túl figyeljen a lelki tényezőre is. Bizonyított tény, hogy a kiegyensúlyozott, harmonikus lelkiállapot nagyban hozzájárul a betegségek leküzdéséhez.


Mi így erősítjük az immunrendszerünket


A Naturcomfort felkészült a hideg hónapokra. Az Immunturbó Csomag segít erősíteni a szervezet természetes védőpajzsát, a gondosan kiválasztott gyógynövények és természetes forrásból származó anyagok nagyban hozzájárulnak az immunrendszer kifogástalan működéséhez.


Az Immunturbó Csomag tartalma:

  • Magyar Családi Balzsam

  • Liposzómás C-vitamin 13 ásványi anyaggal

  • Magyar Családi Életerő OlajLegyen erősebb az immunrendszere! Az Immunturbó Csomagot itt rendelheti meg>>