Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Védje jobban az ízületeit a hidegben!

2017.10.30.
A hűvös őszi és főleg a hideg téli idő a reumás fájdalmak felerősödésének az ideje. Annak, aki kopásos, meszesedéssel járó ízületi fájdalmakkal küzd, nem tanácsos hosszú időt tölteni a szabadban a hideg beköszöntével. Természetesen az nem megoldás, hogy három hónapon át ki sem mozdulunk a házból, mert a friss levegőre mindenkinek szüksége van.


Miért olyan érzékenyek az ízületek a hideg hónapokban?


Egy hosszú decemberi futás után sokan panaszkodnak ízületi fájdalmakra. Az ízületi fájdalom ugyanis kortól függetlenül megjelenhet, bár elsősorban az idősebb korosztálynak keseríti meg az életét. De mi az összefüggés az ízületi fájdalom és a hideg idő között?


A hideg növeli az izmok görcskészségét, amely fokozza a fájdalom intenzitásának érzését. A hideg mellett a frontok, illetve a légnyomás változása is befolyásolhatja a kopásokkal küzdők állapotát, az ízületek belső folyamataiért felelős receptorok ugyanis ilyenkor megváltoznak.


Gyors segítség kell? Itt az Ízület Plusz Csomag


A csomag tartalma:

  • Magyar Családi Balzsam

  • Magyar Családi Komfort Tabletta

  • + ajándék Magyar Családi Hűsítő Gél


A csomagot klasszikus termékünkre, a Magyar Családi Balzsamra alapoztuk. Népszerű balzsamunk azonnali enyhülést nyújt a fájó ízületeknek. Hát-, láb- vagy derékfájdalom, ez a 100%-osan természetes anyagokból álló gyógynövény-készítmény képes enyhíteni a fájdalmat. Különösen azoknak ajánlott, akik alternatív fájdalomcsillapítót keresnek, aminek nincsenek mellékhatásai.


Ha belülről is szeretné segíteni az ízületi fájdalom csillapítását, a Komfort Tabletta a megoldás. A tabletta hozzájárul a porcok egészséges szerkezetének megőrzéséhez. Erősebb csontok és porcok: A Komfort Tabletta segítségével ellenállóbb lesz a szervezete a sérülésekkel szemben is.


A csomaggal ajándék is érkezik: a Magyar Családi Hűsítő Gélt extra hűsítő hatása miatt erős fájdalmakra ajánljuk.


A balzsamokkal a fájó testrészt naponta legalább kétszer érdemes megmasszírozni. Könnyű, könnyen felszívódó krémek, ezért ideálisak masszázshoz is. Egy fárasztó nap után a felfrissülés és az ellazulás állapotával ajándékoznak meg.


Ha a hidegben az ízületei segítségért kiáltanak, biztosítson számukra enyhülést Ízület Plusz Csomaggal! Rendelje meg itt>>