Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa: Black Friday – Fekete Péntek – ragyogó lehetőségekkel!

2017.11.22.
Életemben nem láttam még akkora sült pulykát, és persze mellette a hatalmas adag krumplipüré, valamint az úgynevezett gravy- szósz virított, és számos más finomság, rogyásig. Épp csak kezdtem értelmezni a szavakat jó sok évvel ezelőtt, az amerikai egyetemi tanulmányaim alatt, amikor Minnesotában először találkoztam egy helyi család meghívására a “Thanksgiving”, vagyis a Hálaadás gazdag és meghitt ünnepével.

 A Hálaadás azóta – sok más hangsúlyosan amerikai ünneppel együtt -, hozzánk is lassan bekúszott, s ma már tudjuk, hogy minden november negyedik csütörtökje a Hálaadás hosszú hétvégéjét indítja útjára - már aki tartja az ünnep ilyen hagyományos formáját.

Én persze őszintén hiszek abban, hogy nem kell feltétlenül hivatalos ünneplés ahhoz, hogy az ember hálát érezzen valakik iránt, vagy éppen számos dologért, és ezt a hálát ki is fejezze a maga módján, a lehetőségeihez képest. Ha a szívem legbensőbb mélyére pillantok, a hála érzését a szüleim iránt éreztem igazán erősen elsőként. Most, hogy már régóta nem lehetnek velem és mellettem, azóta éreztem meg igazán, mekkora segítséget jelentettek nekem a hétköznapokban, és persze mindig. Egészséges értékrendet, tiszteletet tanultam tőlük, emberséget szintén, s láttam a szorgalmukat, amiért nagyon hálás vagyok ma is.

Ma már a saját családom jelenti a töltekezés legfőbb forrását, ezért hálás vagyok a férjemnek és a gyerekeimnek is, mert rengeteget kapok tőlük lelkileg.

De higgyétek el, egyáltalán nem szégyen hálát érezni például a saját testünk, vagy tehetségünk, képességeink iránt sem, hiszen azok rendre kiszolgálnak minket télen-nyáron, hőségben és fagyban, éjjel és nappal. De vajon azon túl, hogy néha végiggondoljuk mekkora terhet cipelnek például a lábaink egy életen át, micsoda támasztékot jelentenek az izületeink, a sport és mondjuk – hölgyeknél – a várandósság alatt, vajon megadjuk-e nekik azt a kényeztetést, amit ezért a hangtalan szolgamunkáért megérdemelnének?

Nem csupán a híres novemberi negyedik csütörtök, de az azt követő első péntek is becsatlakozott az esztendő nevezetes naptári napjai közé. A Black Friday, vagyis Fekete Péntek eredendően nem annyira pozitív konteksztusban vonult be az amerikai történelembe, és sokféle legenda fűződik ehhez, az aranyspekulációs tőzsdekrachtól elkezdve oly sok minden másig. Az azonban bizonyosan nem téves megközelítés, hogy amikor a kereskedéseket a hatalmas árengedmények és a karácsonyi szezonkezdés miatt megrohanó vevők miatt a cégek végre mérhető profitot termelnek, akkor a könyvelők más színű tollra váltanak a hagyományok szerint: vagyis az addig mínuszos könyvelést jegyző piros színből a pluszba, vagyis profitba forduló fekete tollat veszik elő, ahogy a tőzsdei jegyzésben szokás.

Manapság nekünk ebből már csak a minél magasabb százalékos hirdetésekkel előrukkoló cégek reklámjai maradnak meg, és persze a ragyogó lehetőség, hogy valóban okosan, kevesebbet költve, elkezdjük beszerezni a karácsonyi ajándékokat.

A NaturComfort Kft. már évek óta kedveskedik állandó és reménybeli új vásárlóinak azzal, hogy a Black Friday alkalmával óriási kedvezményeket biztosít. Én bizonyosan élni fogok a lehetőséggel, hogy a NaturComfort webáruházában is 30% kedvezményt kaphatok ezen a napon az egészségmegőrző termékeikre, így a karácsonyfa alá már most akciósan beszerezhetjük mindazt, amivel kifejezhetjük hálánkat fizikailag is, és amely termékekkel gondoskodhatunk szeretteinek egészségéről. Talán majdnem féláron, de kétszer akkora szeretettel! >>> www.naturcomfort.hu

Csisztu Zsuzsa