Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa: A hideg szépségei

2017.12.04.
Kiléptem az ajtón, és ezen az őszön először csapott meg a hideg semmihez sem hasonlítható, egyedi illata. A lehűlő természet, a fejüket egyre lejjebb hajtó őszi virágok, amelyek még utoljára küldenek egy illatmintát az arra sétáló ember orra felé, a kicsit ködösen lecsapódó pára speciális keveréke hozza el számomra a tél beköszöntét.

Amikor ezt megérzem, tudom, hogy ezektől a napoktól kezdve, szerethető, csakis erre az évszakra jellemző élmények várnak, de persze arra is felkészítem magam, hogy nehezebben, nyikorgósabban engedelmeskednek majd a tornasport évei alatt meggyötört ízületeim, izmaim.

Épp a győri Audi Aréna felé tartottam és tudtam, hogy pazar látvány vár majd rám. Gyönyörű kontyok, látványos sminkek, habos tüllök és persze csillogó flitterek, hiszen a 6. Világtáncfesztivál háziasszonyaként két teljes napon át feledkezhettem bele a világ legjobb sztenderd és latin táncosainak produkcióiba. Olyan magával ragadó volt a látvány, hogy megint arra az elhatározásra jutottam, ha hazamegyek, megbeszélem a férjemmel, hogy tanuljunk meg együtt tangózni, jive-ozni, és keringőzni, de komolyan. Amíg a fesztiválról meséltem neki elkortyoltunk együtt egy nagy bögre finom teát, - persze, hogy a Táncpróbát”, a NaturComfort termékcsalád csodálatos teakeverékét, ami igazán passzolt a pillanathoz. A másnapi versenyre vittem magammal pár filtert, és amikor a szünetben látták a megpihenő párosok, hogy valami saját teát kortyolgatok a kinálat ellenére, rögtön nagy lett a kíváncsiság, sőt annyira népszerűnek tűnt az ötletem - pláne amikor kiderült, hogy Táncpróba a neve - hogy nekem egy filter sem maradt… J

Addig amíg megtaláljuk a megfelelő tánctanárt a közös próbákhoz a párommal (na meg az időt minderre) -, addig is fontos a mozgás a kondíció megőrzése végett. Lassan beszorulunk a szabadtéri kocogások világából a hideg miatt – akadnak azért még fanatikusok, akiket ez sem zavar -, de az edzőtermi munka is ugyanolyan hasznos, legfeljebb nem annyira szép, mint egy rozsdásodó látványú erdőben kocogni.

Nálam “keneckedési” rituáléval indulnak a kardióedzések, mert megadom a térdeimnek, bokáimnak és más ízületeimnek, ami nekik jár.  A Magyar Családi Balzsam abszolúte bevált, miután bemasszíroztam ezt a terhelésre felkészülő végtagokba, úgy érzem készen állok, jöhet a kellemes felpezsdülés, a testemben szétáradó erő, jöhetnek az endorfinok, amiktől aztán más embernek érzem magam az edzés végére. Ilyenkor egy forró zuhany igazi megváltás, utána kötelező szinte a puha és kényeztető Magyar Családi Kézkrém és Magyar Családi Sarokpuhító krém a kint rám váró hideg ellen, s amikor újra kilépek az utcára, már egészen más emberként szippantok bele a téli illatokba. Szép hűvösödő heteket kívánok Önöknek is!

 Csisztu Zsuzsa