Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa: Élményt és egészséget adni – Karácsony, ahogy mi szeretjük!

2017.12.19.
Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb ünnepe volt. Nagyon szerettem volna ballerina lenni, és lenyűgözve figyeltem a hegyes spiccű, törtfehér színű, leheletvékony harisnyában és fölötte gyönyörű tüllszoknyában piruettező táncosnőket, törékeny karjukat és elegáns fejtartásukat, ahogy elkápráztatták a nézőket az Operában, cask úgy, mint minket, a Nagymamámmal, amikor a Hattyúk Tavát, vagy a Copeliát néztük meg együtt.

 

Már hazafelé a Földalattin a kapaszkodót úgy fogtam meg, akár egy balettrudat, s amikor a következő megállónál lefékezett a sárga jármű, én is nyomban lenyomtam egy “dömi pliét”.

            Eufórikus boldogság kerített hatalmába, amikor alig pár héttel később, a Karácsonyfa alatt megpillantottam az anyukám saját kezűleg varrt  - ezt utólag tudtam meg -, kislány trikóból és tüllanyagból készített tütüjét, és azt a csak nekem, a 26-os lábamra, a József-körúti balettcipész mesterrel csináltatott balettcipőcskét, amilyet amúgy ebben a méretben nem készített másnak. A Tütüt – emlékszem -, három napig nem lehetett leimádkozni rólam, még a macskanadrág alatt is viseltem és nem érdekelt, ha a tüllszoknya kissé Michelin-babás látszatúra duzzasztotta az amúgy filigrán kislányalakom. Nekem ez a karácsony tette világossá, hogy mit is jelent az örömszerzés, milyen csodás valóra váltani mások álmait, pláne, ha épp a gyermekünkéről van szó.

            Mostanra megfordult mindez: azt lesem, figyelem a férjemmel együtt hónapok óta, hogy milyen elejtett szavak, halk, vagy hangos vágyak, sóhajok buggyannak ki a fiaink száján, mert persze, mi is olyan szülők szeretnénk lenni, akik valóra váltják a gyermekeik álmait, vágyait.

Mégis, érdekes, hogy évek óta azt érzékelem, hogy persze, hogy fontosak a tárgyiasult vágyak, hogy minél több kereke legyen és minél jobban berregjen az a valami, de az igazán értékes ajándék az együtt töltött idő, a késő estébe nyúló rengeteg közös játék, a könnyünkcsordultáig pukkasztó sok-sok nevetés, amit felerősít a karácsonyfa körüli ünnepi  hangulat, a családias, édeskés illat, vagyis az az élmény, amit pénzért árult játék formájában aligha lehet megvásárolni.

            Aztán van itt még valami, amit nem lehet igazán megvenni, de minden segítséget meg lehet adni hozzá, hogy megőrizzük, vagy visszaszerezzük: az egészség. Nekem, aki már fájó családi veszteségeket számlálok szinte minden karácsonykor, nem is lehetne más a tanácsom. Segítsünk a szeretteinknek egészségesnek maradni, és ehhez a NaturComfort webáruházában számos csodás ajándékra bukkanhatnak. Adjanak olyat szeretteiknek, ami teljesértékűvé teszi a pillanatot, azt az időegységet, amiért érdemes élni! Áldott, békés Karácsonyt kívánok, szeretettel:

 

Csisztu Zsuzsa