Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa: Csak semmi fogadalom – magunkért éljünk úgy!

2018.01.03.
Ha létezne fogadalom mérő kézikészülék, bizonyosan kilengene mostanság minden háztartásban, ha pedig okos mérnökök megépítették volna már a fogadalom mérő nemzetközi szuperközpontot, azzal az energiával, amit ott mérnek be, lehet, hogy a következő karácsonyig világíthatnánk planéta szerte.

Persze csak akkor, ha el nem fogyna ez az energia nagyjából február közepén. Tegyük a szívünkre a kezünket! Hányan és hányféleképpen szorítottuk már magunkat ünnepélyes kijelentések közepette keretek közé, hogy mi mindent fogunk másképp csinálni, csupán azért, mert új naptári év keződik?! És az is megvan, hogy mekkora erőfeszítéssel keresünk azután kibúvókat, hogy csak ma csak most miért NEM tartjuk meg a nagyon nagy elhatározással tett fogadalmunkat?

Természetes, hogy egy új esztendőnek – a Gergely-naptár létezése óta január 1-től számítva -, létezik egy újdonságokra ösztönző, szokásokat megváltoztató lendülete, egy magával ragadó hatása. De én azt mondom, ne a naptári napnak legyen jelentősége, hanem a hosszú távú célnak. Ne azért fogjunk eszement fogyózásba, mert Úristen! – mindjárt itt a báli szezon és bele kéne férni a tavalyi szmokingba vagy a kisestélyibe! Azért fogjunk bele, hogy jól érezzük magunkat majd azon az esté(lye)n is, és onnantól minden estén. Ne legyenek szorító, gyomor körüli nyomások, puffasztó, elnehezült perceink, mert pont annyival többet eszünk mindig, mint amennyire egyébként szüksége volna a testünknek. Ismerjük fel az igényeinket, és magunk miatt, ne a környezetünk visszatükrözödéséért akarjunk kampányszerű változtatásokba fogni.

A testünk erősnek születik és erős akar lenni. Adjuk meg neki ehhez mindazt, amire szüksége van. Tartalmas, organikus ételeket, elegendőt, de fölöslegesen ne többet! Mozgást, ami karbantartja az egyébént munkára született izmokat! Időt, a regenerálódásra. Teret, a kiteljesedésre. Változatos élményeket, impulzusokat az örömérzethez. Érzelmeket a boldogsághoz. Hagyjuk, hogy ezek a hatások eljuthassanak hozzánk és hatalmukba keríthessenek, mert ezek óvnak meg minket a monotónia sivárságától. És ha úgy érezzük, hogy bizonyos pontokon segítségre szorulunk, ne töprengjünk sokat, ha kérni kell! Szakembertől, baráttól, családtagtól, vagy éppen emberek által alkotott terméktől. Hiszen nagyon sokan dolgozunk azon, hogy másoknak könyebb legyen, s már számos termék áll rendelkezésre ahhoz, hogy átsegítsen minket a fenti holtpontokon. Nem szégyen, sőt, kifejezetten okos dolog ezeket igénybe venni, hiszen rétermett szakmeberek azért alkották meg mindezeket. A Natúrcomfort termékcsalád élen jár abban, hogy miképp segíthet azoknak, akik tényleg változtatni akarnak és szükségük van egy kis támogatásra. A súlyukkal elégendetleneknek létezik már a Karcsú Boszy teakeverék, a sportolni vágyóknak pedig szinte nélkülözhetetlen a Magyar Családi Balzsam, a Magyar Családi Komfort Tabletta, vagy éppen a Magyar Családi Kal-Mag Aktív Kapszula.

Ne fogadkozzunk, éljünk úgy, ahogy az nekünk – és környezetünknek is – a legjobb! Minden elérhető hozzá, csak egy döntés kell, és nem fogadkozás.

                                                           Csisztu Zsuzsa