Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa: Tavaszvárás

2018.04.13.
Néha eszembe jut – amikor panaszkodni támadna kedvem -, hogy mennyivel nehezebb életünk lenne, ha még ma is saját magunknak kellene megtermelnünk – mondjuk mindazt a sok, friss primőr finomságot -, ami a sonka mellé a húsvéti asztalra került a minap.

<a href=

Már bőven benne járunk a tavaszban – papíron -, de még mindig elöl vannak nálunk a nagykabátok vagy éppen a gyereksapkák, miközben az ember időérzékelése szerint már kinyílt virágokban, bimbódzó, friss levelű fákban kéne gyönyörködnünk nap, mint nap.  Nem csupán arról van szó, hogy az ember a pénztárcáján is érzékeli a késlekedő tavaszt, ha nagybevásárol a piacon, mert minden drága, ami friss, de a minap eszembe jutott az is, hogy kedvenc őstermelő zöldséges barátnőm – akinél rendszeresen beszerzem a családi heti zöldárút –, milyen kemény harcot folytat a fólia alatt, mindazért, amit mi csak így kommentálunk a vacsoraasztalnál: “még hiányzik belőle az íz és a zamat.”

Szóval, itt, ezen a fórumon is szeretném a képzeletbeli kalapomat megemelni azok előtt, akik a fenti finomságokért nap mint nap dolgoznak, akik elültetnek, palántáznak, locsolnak, leszednek,kiválogatnak, majd odaszállítanak elénk mindent, hogy mi csak megvehessük a vitamindús finomságokat. Eközben pedig, hajolnak és térdelnek, és megint hajolgatnak, vagyis végzik “a nagy tavaszi tornagyakorlatokat”, amelyek korántsem annyira az egészségmegőrzésről, vagy éppen a jól eső, frissítő konditornáról szólnak - amelyekre egyébként még mi magunk is nehezen vesszük rá a télben elmacskásodott ízületeinket.

Minap a Dunakanyar pompás ébredő világába csöppentünk egy nagy családi kiránduláson, és eszembe jutott, hogy nekem csupán addig kell lehajolnom – ha úgy tartja kedvem -,hogy közelebbi fotót készíthessek a nyiladozó tavaszhírnökről, az ibolyáról. A fiaimmal megtett hatalmas séták, a rögtönzött sprintversenyek, a hegymenetben felfelé rótt kilométerek nem csak azt juttaták eszembe, hogy érdemes lenne az ízületeimet felkészíteni a tavaszi igénybevételekre, de ugyanakkor azt is, hogy ennél kellemesebb fáradtság, mint amit az ember – önszántából és nem tavaszi munkamuszájból megtehet -, aligha van más. Még azzal persze sokat javíthatnék az általános közérzetemen, ha a Naturcomfort Magyar Családi Ízületi Tablettájával készíteném elő mindezt a tavaszvárást, hogy a csikorgást is olajozottabbá tegyem... Ezt javasalom Önöknek is, és akkor mit sem törődünk a késlekedő tavasszal, mert ha végre ideér, minden percét szeretni fogjuk.

Csisztu Zsuzsa