Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Fájdalomcsillapító krém a makacs fájdalomra: melyik a jó?

2017.09.14.
Fájdalom és merevség az ízületekben, az izmokban, a háton vagy a nyakban: a reuma kínozhat pár napig, de akár hosszú évtizedeken át is. Sokan időskori betegésgnek tartják, pedig bármelyik korosztályt érintheti, még a gyermekeket is. Ezért is tartjuk fontosnak a természetes, mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapítást, amit egy koncentrált hatóanyagú fájdalomcsillapító krém nyújt.

A NaturComfort hadat üzen a kötelező őszi megfázásnak

2017.09.12.
Szeptember van, nagyokat sétálunk a kellemesen meleg napokon, élvezzük a nyárvégi napsugarakat, a friss kerti gyümölcsöket és zöldségeket. A hűvös reggelek és az egyre korábbi sötétedés figyelmeztet csak: itt az ősz. Jön a megfázás, az influenza, az orrfolyás, és egyhamar nem szabadulunk meg tőlük.

A Magyar Családi Balzsam segít az ülőmunkát végzőknek

2017.08.27.
Amerikai kutatók már évekkel ezelőtt bebizonyították, hogy napi átlag 6 óra ülés 5 évvel rövidíti meg az ember életét. A hosszas ülés ártalmait csökkenteni kell, ebben a mindennapos munkában ismét segítségül hívhatjuk a Magyar Családi Balzsamot.

A körömvirág krém megóvja bőrét a strandszezon idején

2017.08.18.
Bármennyire hihetetlenül is hangzik, de a fürdés kiszáríthatja a bőrt, ezért strandoláskor, vagyis amikor hosszabb időt töltünk vízben, a bőr dehidratálásának esélye megkétszereződhet. A baj pedig nem jár egyedül...

Gyógynövényeink IV. - Rozmaring, a természetes gyulladáscsökkentő

2017.08.17.
A sokoldalú rozmaring Dél-Európában, a Földközi-tenger mentén őshonos. Vadon terem az egész földközi-tengeri régióiban, valamint a Kanári- és Azori-szigeteken. Magyarországon sajnos vadon nem fordul elő, de az ország melegebb vidékein a szabadban is áttelel. Sokunk konyhájában bizonyára megtalálható kis cserepekben, rendkívül széles felhasználási területei közül ugyanis fűszernövényként a legelterjedtebb.

NaturComfort tippek az otthoni hűsöléshez

2017.08.11.
Amikor tombol a kánikula, és sorra dőlnek meg az eddigi rekordok, úgy érezzük, nincs menekvés a hőhullám elől. Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, piros riasztás, tüzek szerte az országban, egymást követik a figyelmeztetések. Előkerül a kalap, a napszemüveg, jóval több folyadékot iszunk.

Gyógynövényeink III. - Menta, amely szerelemből változott gyógynövénnyé

2017.08.10.
Mitológiai növényként emlegetik a mentát, ugyanis a története igen régen, az ókori görögöknél kezdődött, amikoris Plutó, az alvilág istene, beleszeretett a gyönyörű nimfába, Minthébe. Perszephé, Plutó felesége, iszonyú féltékeny haragjában Minthét növénnyé változtatta. Plutó már nem tudta megmenteni a nimfát, így az a róla elnevezett növényként finom illattal ajándékozta meg őt.

Retteg a hosszú utazástól? Megoldás: fájdalomcsillapító krém

2017.08.04.
Aki világszép panorámákat, lélegzetelállító szép helyeket akar látni, nem kell elmenjen a világ végére. Sokak számára azonban még az itthoni látnivalók is fényévnyi távolságra vannak: a hosszú utazás okozta kellemetlenség elveszi a kedvüket a vakációzástól.

Gyógynövényeink II. - A csodatevő körömvirág

2017.08.02.
Egyik legkedveltebb termékünk, a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó Magyar Családi Körömvirág-kenőcsünk alapanyaga az évezredek óta használt gyógynövény, a csodatevő körömvirág.

A minőségi bőrápolás a nyári forróságban is - a rendszeres arckrém használat előnyei

2017.07.30.
Mindenki szereti a szépen lebarnult bőrt. Egészséges külsőt kölcsönöz és optikailag karcsúsít. A sok napfénynek azonban lehetnek káros hatásai is a bőrünkre nézve, könnyen kiszáradhat, kialakulhatnak ráncok. Érdemes naponta kétszer minőségi arckrémet használn, Ha a szarkalábak ellen szeretné felvenni a harcot a Feszes Bőr 50 felett nappali és éjszakai ránctalanító krém a megbízható társa lesz.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | következő oldal