Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Gyógynövényeink IV. - Rozmaring, a természetes gyulladáscsökkentő

2017.08.17.
A sokoldalú rozmaring Dél-Európában, a Földközi-tenger mentén őshonos. Vadon terem az egész földközi-tengeri régióiban, valamint a Kanári- és Azori-szigeteken. Magyarországon sajnos vadon nem fordul elő, de az ország melegebb vidékein a szabadban is áttelel. Sokunk konyhájában bizonyára megtalálható kis cserepekben, rendkívül széles felhasználási területei közül ugyanis fűszernövényként a legelterjedtebb.

NaturComfort tippek az otthoni hűsöléshez

2017.08.11.
Amikor tombol a kánikula, és sorra dőlnek meg az eddigi rekordok, úgy érezzük, nincs menekvés a hőhullám elől. Ismét az átlagosnál jóval melegebb az idő hazánkban, piros riasztás, tüzek szerte az országban, egymást követik a figyelmeztetések. Előkerül a kalap, a napszemüveg, jóval több folyadékot iszunk.

Gyógynövényeink III. - Menta, amely szerelemből változott gyógynövénnyé

2017.08.10.
Mitológiai növényként emlegetik a mentát, ugyanis a története igen régen, az ókori görögöknél kezdődött, amikoris Plutó, az alvilág istene, beleszeretett a gyönyörű nimfába, Minthébe. Perszephé, Plutó felesége, iszonyú féltékeny haragjában Minthét növénnyé változtatta. Plutó már nem tudta megmenteni a nimfát, így az a róla elnevezett növényként finom illattal ajándékozta meg őt.

Retteg a hosszú utazástól? Megoldás: fájdalomcsillapító krém

2017.08.04.
Aki világszép panorámákat, lélegzetelállító szép helyeket akar látni, nem kell elmenjen a világ végére. Sokak számára azonban még az itthoni látnivalók is fényévnyi távolságra vannak: a hosszú utazás okozta kellemetlenség elveszi a kedvüket a vakációzástól.

Gyógynövényeink II. - A csodatevő körömvirág

2017.08.02.
Egyik legkedveltebb termékünk, a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó Magyar Családi Körömvirág-kenőcsünk alapanyaga az évezredek óta használt gyógynövény, a csodatevő körömvirág.

A minőségi bőrápolás a nyári forróságban is - a rendszeres arckrém használat előnyei

2017.07.30.
Mindenki szereti a szépen lebarnult bőrt. Egészséges külsőt kölcsönöz és optikailag karcsúsít. A sok napfénynek azonban lehetnek káros hatásai is a bőrünkre nézve, könnyen kiszáradhat, kialakulhatnak ráncok. Érdemes naponta kétszer minőségi arckrémet használn, Ha a szarkalábak ellen szeretné felvenni a harcot a Feszes Bőr 50 felett nappali és éjszakai ránctalanító krém a megbízható társa lesz.

Visszérbetegség nyáron és az enyhítő Magyar Családi Balzsam

2017.07.23.
Több oka lehet annak, ha valaki nem tud igazán felhőtlenül örülni a nyárnak. A Magyar Családi Balzsam szakértői csapatának tapasztalata szerint ennek az egyik, igencsak gyakori, konkrét okát a visszeres panaszok jelentik. És ez a jó hír, mert erre a sokakat sújtó gondra az enyhítő megoldás is közel van.

Égető nyári problémák – így támogat a Magyar Családi Balzsam

2017.07.15.
Mintha létezne egy olyan közmegegyezés, mely szerint a nyárra nem illik panaszkodni, hiszen annyira vártuk már jó fél évvel ezelőtt, a tél didergető hónapjaiban. A Magyar Családi Balzsam szakértői tudják: a forró évszak meghozza a maga kihívásait – elsősorban a bőrünk számára.

Fájdalommentes vakáció

2017.07.08.
A nyár az utazás és a szabadtéri programok időszaka. Ha vakációzni indulunk, nagy gondot fordítunk arra, hogy semmi ne maradjon otthon. Leégés ellen naptej, fejfájásra gyógyszer, de nem árt, ha kerül a bőröndbe izületi gyulladásra krém. Annak is van természetes módja, hogy elűzzük a fájdalmat.

Gyógynövényeink I. - A kétarcú árnika titkai

2017.07.04.
Legkedveltebb termékünkben, a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó Magyar Családi Balzsamban rendkívül magas koncentrációban megtalálhatók a fájdalomcsillapításra évezredek óta használt gyógynövények, köztük az árnika is.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | következő oldal