Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

Visszérbetegség nyáron és az enyhítő Magyar Családi Balzsam

2017.07.23.
Több oka lehet annak, ha valaki nem tud igazán felhőtlenül örülni a nyárnak. A Magyar Családi Balzsam szakértői csapatának tapasztalata szerint ennek az egyik, igencsak gyakori, konkrét okát a visszeres panaszok jelentik. És ez a jó hír, mert erre a sokakat sújtó gondra az enyhítő megoldás is közel van.

Égető nyári problémák – így támogat a Magyar Családi Balzsam

2017.07.15.
Mintha létezne egy olyan közmegegyezés, mely szerint a nyárra nem illik panaszkodni, hiszen annyira vártuk már jó fél évvel ezelőtt, a tél didergető hónapjaiban. A Magyar Családi Balzsam szakértői tudják: a forró évszak meghozza a maga kihívásait – elsősorban a bőrünk számára.

Fájdalommentes vakáció

2017.07.08.
A nyár az utazás és a szabadtéri programok időszaka. Ha vakációzni indulunk, nagy gondot fordítunk arra, hogy semmi ne maradjon otthon. Leégés ellen naptej, fejfájásra gyógyszer, de nem árt, ha kerül a bőröndbe izületi gyulladásra krém. Annak is van természetes módja, hogy elűzzük a fájdalmat.

Gyógynövényeink I. - A kétarcú árnika titkai

2017.07.04.
Legkedveltebb termékünkben, a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó Magyar Családi Balzsamban rendkívül magas koncentrációban megtalálhatók a fájdalomcsillapításra évezredek óta használt gyógynövények, köztük az árnika is.

Melyik az 5 leghatékonyabb nyári házi gyógymód ízületi gyulladásra?

2017.06.26.
Az ízületi gyulladás okozta fájdalmak sokak életét megkeseríti. Az orvostudomány sokféle módszert kidolgozott a betegség tüneteinek enyhítésére. Nem árt tudnia, hogy léteznek hatékony házi gyógymódok is, amelyek rendkívül egyszerűek és remekül kiegészíthetik az orvos által felírt kezelést. Lehet, hogy Ön is használ gyógynövényes termékeket, a körömvirág krém például sokak házipatikájában megtalálható. A természetes gyulladáscsökkentésnek és fájdalomcsillapításnak azonban még rengeteg más módja létezik. Vannak közöttük olyanok, amelyeket nyáron a legegyszerűbb kipróbálni.

Ízületi fájdalmak nyaraláskor?

2017.06.17.
Nehéz belejönni a vakációs hangulatba akkor, amikor az embert ízületi fájdalmak kínozzák. Az alábbiakban igyekszünk segíteni abban, hogy Önt a nyaralás alatt minél kevesebb fájdalom és stressz érje. Természetesen léteznek gyógyszerek, de más módszerekkel is csökkenthető a zavaró fájdalom, és emellett javasoljuk, hogy legyen a bőröndjében ízületi fájdalomra krém.

Ne maradjon ki a bőröndből: természetes gyulladáscsökkentő

2017.06.10.
A rendkívül meleg időjárás, a kánikula az egészséges szervezetet is megterheli. Az ízületi és visszeres fájdalmak ilyenkor sem enyhülnek, ami különösen azért zavaró, mert megkeseríthetik a régenvárt nyaralást is. A panaszok kezelésére időben kell gondolni, hogy a vakáció ne változzon rémálommá: az úti patikából nem hiányozhat a természetes gyulladáscsökkentő.

Beteggé teszi a klíma? A Magyar Családi Balzsam segít

2017.06.03.
Amikor jön a nyár, másról sem hallani, csak az elviselhetetlen melegről. Pedig sokak számára nem is a meleg a legrosszabb, hanem az áldásosnak gondolt klimatizálás. Ők azok, akik klímareumában szenvednek. Rájuk is gondoltunk, amikor megalkottuk a Magyar Családi Balzsamot.

Tudta, hogy az ízületi gyulladás hátterében lelki okok is meghúzódhatnak?

2017.05.25.
Mint minden betegségnek, az ízületi gyulladásnak is lehetnek lelki okai. A Naturcomfort évek óta kutatja ezt a sokaknak problémát okozó betegséget, és több szempontból keresett választ a vele kapcsolatos kérdésekre.

Egy szokatlan természetes gyulladáscsökkentő: a sport

2017.05.18.
Azok számára, akik ízületi problémákkal küzdenek, maga a hétköznapi tevékenység is sokszor fájdalmas, kellemetlenséggel jár. Legyen szó játékról az unokákkal, kertészkedésről vagy akár egy bevásárlásról, a fájó, gyulladt ízületek megnehezítik még a legegyszerűbb mozgássorokat is. Amikor természetes gyulladáscsökkentő keresésébe fogunk, gyakran figyelmen kívül hagyunk egy gyógyszermentes, mégis hatásos megoldást: a sportot.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | következő oldal