Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Blog

KERTÉSZKEDÉS DERÉK – ÉS ÍZÜLETI FÁJDALMAK NÉLKÜL!

2016.04.06.
Beköszöntött a tavasz, vár a hétvégi ház, a kert, a telek, melyek rendbe tétele, gondozása nem kevés munkával jár. Az ültetés, kapálás, sövény-és fűnyírás, gyomtalanítás, talicskázás a friss, tavaszi levegőn sokaknak valódi kikapcsolódást jelenet, így gyakran csak utólag tapasztaljuk, mennyire megterheltük derekunkat, ízületeinket. Pedig a kertészkedés testünk számára komoly fizikai kihívást jelent, melynek következtében sűrűn jelentkeznek különböző mozgásszervi panaszok.

Aloe vera, a cserepes háziorvos

2016.03.25.
Az Afrikából származó aloe vera már évezredek óta ismert gyógyító erejéről. A suméroktól kezdve a görög és római kultúrán át az ősi Kínáig mindenhol nagy megbecsülésnek örvendett. Az indiánok szent növényként tisztelték, Egyiptomban az örök élet szimbólumának tartották, Kleopátra ezzel szépítette bőrét, az orvos Paracelsus pedig a 16. században külön könyvet szentelt neki.

A shea-vaj pozitívumai

2015.11.23.
Ezt a szilárd állagú olajat a karitéfa (vagy más néven Mangifolia fa) terméséből nyerik ki. A fa gyümölcsének magja tartalmazza a shea-vaj alapanyagát, amelyet összezúznak, forralnak, és aztán kezelik, míg végül ez a világos színű zsír keletkezik. Akár étkezési célokra is használható, de a nyugati kultúrákban inkább kozmetikai termékekben használatos adalék, mivel nagyon jó hatással van a bőr és a haj egészségére.


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal