Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Legfrissebb cikkek, Híreink

Laskagomba Plusz étrendkiegészítő-kapszula a nyíregyházi Blue Sharks kosárcsapatnak

2017.10.20.
Tegnap meglátogattuk a nyíregyházi kosarasokat edzésük után. Mivel megfogadtuk, hogy rajtunk ne múljon az idei szezon eredménye, legújabb termékünket, a Laskagomba Plusz étrend-kiegészítő kapszulát vittük ajándékba. Videónkból kiderül, hogy a csapat sportmasszőrje miért ajánlja ezt a terméket.

NaturComfort Féléves Értekezlet

2017.10.12.
Szeptember végén tartottuk féléves értekezletünket Nyíregyházán a Hotel Koronában.

Ismét támogatjuk a nyíregyházi kosarasokat!

2017.10.02.
Többek között ezt is bejelentették a szeptember 14-én, pénteken, nyíregyházán tartott sajtótájékoztatón, melyen ügyvezető igazgatónk, Fekete Károly is részt vett.

Rangos elismerés a Magyar Családi Balzsamnak!

2017.09.13.
2017. szeptember 5-én, a Magyar Gazdaság ünnepén Polgári Erika, cégünk tulajdonosa és alapítója az Országházban átvette a Magyar Termék Nagydíjat, mellyel a cégünk fő termékét, a Magyar Családi Balzsamot ismerték el.

Waldläufer futás és gyaloglás

2017.06.09.
Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Waldlaufer Futást és Gyaloglást az erdei tornapályán. A NaturComfort Kft. ismét képviseltette magát termékeivel, szolgáltatásaival, és igen nagy létszámú csapatával. Ennek a csapatépítő programnak meg lett az eredménye, hiszen az idén is mi lettünk a verseny "Legsportosabb vállalkozása!" Újabb egy évig miénk a trófea!

NaturComfort féléves értekezlet

2016.09.18.
Tegnap tartottuk féléves értekezletünket. A sok érdekes és hasznos előadás mellett természetesen sor került az elmúlt félév értékelésére és a díjak kiosztására is. Tekintsd meg képeinket!

Családi Nap a NaturComforttal

2016.09.02.
Idén is Családi Napot tartottunk, a létszámunk nagyot nőtt, egy ízekben , játékokban és humorban gazdag napot töltöttünk egyet.

Továbbra is támogatjuk a kosarasokat!

2016.08.26.
Idén is meghosszabbítottuk az együttműködést a Nyíregyházi Kosárlabda Klubbal.

Törődjünk a környezetünkkel is! A Föld Napja április 22.

2016.04.22.
Ma van a Föld Napja. Reméljük, kedves Vásárlóink is figyelnek a környezettudatosságra! Kérjük, olvassátok el rövid cikkünket! Mi ma délután indulunk kutyát sétáltatni az Állatbarát Alapítványhoz, hisz számunkra nem csak szavakban, hanem a tettekben is megnyilvánul a környezetünkkel való törődés. Másokat is erre buzdítunk!

Nőnap a város szívében

2016.03.16.
Március 8-án Nőnap alkalmából Nyíregyháza központjában köszöntöttük a hölgyeket egy szál virággal és egy masszázskuponnal.


előző oldal | 1 | 2 | következő oldal