Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

NaturComfort 5. Születésnapi Gála

2016.02.12.
A NaturComfort Kft. nemrég ünnepelte születésének 5. évfordulóját, egy színvonalas Gála keretében. A nyíregyházi Korona Hotelben tartott ünnepség kezdeteként a rendezvény háziasszonya, Dr. Csisztu Zsuzsa bevezetője után Jászai Menyhért, Nyíregyháza város alpolgármestere mondta el köszöntőjét, melyben gratulált az eddig elért eredményekhez, és köszönetét fejezte ki amiatt, hogy jelenleg a cég 70-80 családnak ad megélhetési lehetőséget a folyamatos munka biztosításával.

 A rendezvényen a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola növendéki szalontánccal és zenével is elkápráztatták a közönséget. Az Ünnepi vacsora után pedig meglepetés fellépőként a 4 for Dance lépett színpadra, a fiúk igazán tüzes hangulatot hoztak el a zömében hölgy munkatársak számára. Az estét a megható születésnapi köszöntés zárta.

 

A NaturComfort Kft. egy nyíregyházi székhelyű telemarketinges vállalkozás, mely irodai és otthoni telefonosokra épül. 2011-ben indult, azzal a céllal, hogy minőségi és természetes összetevőkből, magyar alapanyagokból álló, Magyarországon, magyar dolgozók által gyártott és értékesített termékeinket elérhető áron juttasson el vásárlóiknak. Termékeik természetesen bevizsgált, engedélyeztetett kozmetikai készítmények, többségük saját fejlesztésű, melyeket alapos munkával, vásárlói igények, visszajelzések alapján álmodtak, s alkottak meg.

A cég munkatársai számtalan közösségi programhoz csatlakoznak vagy maguk szervezik azokat: hulladékgyűjtési akciókat szerveznek, tavaly 3000 euro értékben Oxyfát vásároltak és ültetek, amivel ellentételezik a vállalkozás karbon lábnyomát.

A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány munkáját is segítik. Közös jótékony programokat szerveznek az NYKK (Nyíregyházi Kosárlabda Klub) játékosaival és vezetőivel. 
Odafigyelnek az idősekre is, a Kft. masszőr munkatársai a vállalkozás termékeivel ingyenesen masszírozza immár 1,5 éve havi egy alkalommal egy teljes napon keresztül a nyíregyházi Emmaus Idősek Otthona lakóit, ezzel segítve az idős emberek mozgásszervi megbetegedéseinek javulását. A Vöröskereszt számára is gyűjtöttek ruhát karácsony előtt. A NaturComfort Kft. küldetése , hogy segítsen a betegségben szenvedőknek természetes alapanyagokból készült termékei által, miközben munkatársai is egy családias légkörben , nyugodt körülmények között dolgozhatnak.