Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

NaturComfort Kft. – Ahol a női munkaerő kincset ér

2016.03.07.
A mi cégünk ideális munkahely a nők számára is. Ha szeretné tudni miért, kattintson cikkünkre!

NaturComfort Kft. – Ahol a női munkaerő kincset ér

Manapság a nemekhez kötődő előítélet miszerint a nőket tulajdonságaik és motivációik elsődlegesen az otthoni feladatok ellátására kényszerítik, míg a férfiak rendeltetése és célja a családról való anyagi gondoskodás, leginkább a nők munkaerő-piaci esélyegyenlőségét, képességeiknek megfelelő munkahelyi érvényesülését korlátozzák. Ezek a berögződések többségében a nőkre vonatkoznak és – családi állapotuk (kisgyerekes, gyermektelen, egyedülálló, családos, gyermeket egyedül nevelő) mind státuszuk (női vezető) alapján megfogalmazódnak és rendszerint a nők hátrányos megkülönböztetését eredményezik. A munkahelyi esélyegyenlőség biztosításához korszerű vállalati családbarát megközelítés szükséges, amelynek alapvető eleme a nemek közti egyenlőség elősegítése a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Így a nőket támogató intézkedések mellett elengedhetetlen az egyenlő munkáért egyenlő bért elvének következetes megvalósítása, a rugalmas munkavégzés lehetőségeinek biztosítása is. Annak idején, amikor Tulajdonos-Ügyvezető Asszonyunk, Polgári Erika ezt a vállalkozást elkezdte, ő is nehéz helyzetből indult. Három gyermekkel maradt egyedül, sajnos nem ideális anyagi körülmények között. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy olyan munkahelyet tudjon biztosítani a női munkavállalók számára, ahol családias és nyugodt hangulatú környezetben dolgozhatnak úgy, hogy közben a családjuk ne szenvedje ennek kárát.  

 A diákok és a pályakezdők számára is nyitottak a lehetőségek cégünknél. Sokan első munkahelyüknek vallhatják a NatuComfort Kft.-t, ahol rengeteg tapasztalatra, élményre és sok barátra tehettek szert. Nálunk a nyugdíjasok is megtalálhatják a számításukat, hiszen cégünknél sokan vállalnak 4 órás munkaidőt, ami egyszerre biztosítja pénzkeresés lehetőségét és a megfelelő szabadságot. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a telefonos értékesítői munkakör nagyon ideális a nők számára, hiszen, aki empatikus, bőbeszédű, és segítőkész az általában nagyon sikeres lesz ezen a területen. Cégünknél több mint 100 nő dolgozik telefonos értékesítőként, akik mindennap kellő odaadással és mások iránti törődéssel végzik a munkájukat. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sok női munkatárs erősíti a csapatunkat!  

 

Egyik Központi munkatársunk véleménye:

Több mint egy éve vagyok tagja a NaturComfort csapatának. Két iskolás korú gyermekem van, így számomra különösen fontos volt, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol a munka elvégzése mellett juthat kellő idő és figyelem a családomra is. Ha valamelyik gyermek hirtelen megbetegszik, akkor érte tudok menni, ha arra van szükség. Az iskolai programokon, ünnepségeken is részt tudok venni. Ha valami közbejön napközben, akkor is megoldott a helyettesítésem, és nyugodt szívvel maradhatok otthon a beteg gyermekkel több napra is, nem kell attól félnem, hogy emiatt engem bármilyen megkülönböztetés érne.    Nagyon jól érzem magam ebben a közösségben, és örömmel látom, hogy rajtam kívül is sok családanya végzi a munkáját boldogan, biztonságban.”

Szentjóbi Szilvia


Telefonos értékesítői munkatársaink


Tekinste meg Nőnapi ajánlatunkat!