Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Csisztu Zsuzsa fájdalommentes élete

2015.11.09.
Csisztu Zsuzsa, aki élsportolóként igen intenzív terhelést kapott, ma már a műsorvezetés után a gyermekei után rohan. A kétgyermekes anyuka úgy gondolja, hogy jó, ha minden háztartásban van egy tégely Magyar Családi Balzsam.


 

- Hogyan került kapcsolatba a Magyar Családi Balzsammal?

A sportolói múltam most újra „visszaköszön”, hisz engem is utolért a derék-, hát- és térdfájás. Ilyesmivel nem szaladgál az ember rendszeresen orthopéd szakorvoshoz, és amúgy is a természetes megoldások híve vagyok. Eldöntöttem, keresek egy magyar terméket, amely azonnali segítséget nyújt a fájdalmaimra. Sokfélét kipróbáltam már, de nekem a Magyar Családi Balzsam vált be igazán

- Mióta használja, mit tapasztalt? 

Nagyjából fél éve kezdtem el használni. Nagyon örülök, hogy találtam egy olyan terméket, amely a mindennapok kisebb-nagyobb fájdalmait hatásosan csökkenti. Ráadásul fontos számomra, hogy gyógynövénykivonatokból készül, magyar recept alapján, kihasználva a magyar gyógynövényirodalom széles repertoárját. 
Mivel a fiaimmal én is szeretek focizni vagy a kertben játszani, nem árt, ha az izületeim is készen állnak ezekre a kihívásokra. Továbbá a kardioedzéseken vagy éppen a jógaóra előtt is segít a Magyar Családi Balzsam, hogy könnyebben, olajozottabban mozogjak.

- Kiknek ajánlja ezt a termékcsaládot?
Úgy gondolom, hogy minden háztartásban, házi patikában jó, ha van egy tégely Magyar Családi Balzsam, amely, ahogy a nevéből is kitűnik, bármely generáció számára nyújthat segítséget. A fiatalabbak akár alkalomszerűen is használhatják, ha éppen fájdalmat tapasztalnak, túlterhelik valamelyik ízületüket vagy izomlázuk van. A szülők, nagyszülők, akik akár a tartósabb, gyakrabban jelentkező ízületi problémák miatt keresnek egy praktikus és kitűnő segítséget. Az időseknek ez a balzsam egy szinte kötelező házipatikai termék. 
Persze ne hagyjuk ki a komolyabban sportolók, vagy az élsportolók igen nagy táborát se, akik ízületek fájdalomcsökkentéséhez keresnek természetes megoldást. 

- Most már nem titok az sem, hogy Ön lett a cég nagykövete. Hogyan fogadta a felkérést, miért mondott igent?

Legfőképpen azért, mert régóta kerestem valami hasonló természetes megoldást a magyar piacon a közel húszéves élsportolói pályám után „maradt” kisebb-nagyobb fájdalmaim orvoslására. Mielőtt igent mondtam volna a megtisztelő feladatra, fontos volt számomra, hogy kipróbálhassam a terméket, sőt a cég más, természetes alapanyagú termékeit is, és kifejezetten elégedett voltam. 

- Végül árulja el, mi az a néhány termék, amely mindig kéznél van a táskájában vagy az otthonában?

A Magyar Családi Balzsamból egy tégellyel tartok az edzésfelszerelésemben, egy másikkal otthon, hogy egy nehezebb nap végén is legyen mihez nyúlni. 
De mivel három férfivel élek együtt  – persze közülük kettő, a két édes kisfiam –, talán el tudják képzelni, hogy akad rájuk mosni és mosogatnivaló, vagyis a Magyar Családi Kézkrémmel  is nagy barátságba keveredtem az elmúlt hónapokban, a kezem kiszáradását megelőzendő. A Magyar Családi Sarokpuhítót pedig szinte minden hölgyismerősőmnek ajánlottam már, hiszen lábunk ápolása semmilyen évszakban nem hanyagolható el.