Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Telefonos értékesítő munkatársakat keresünk! - Nyíregyháza

2017.11.04.
A nyíregyházi NaturComfort Kft. saját fejlesztésű gyógynövényes termékeit értékesítő telemarketinges cég. Az ilyen jellegű cégek közt piacvezető. 2011-es februári megalakulásunk óta 140 fős nagyvállalattá nőttük ki magunkat, Magyarországon kilenc irodát nyitottunk, s több mint 117.000 ügyfelet szolgáltunk ki határon innen és túl.

Lendület a NaturComfort Kft-vel!


 A NaturComfort Kft-nél  egy abszolút családbarát munkahelyen, kulturált körülmények között biztosíthatja megélhetését a munkavállaló. Ezen felül többféle plusz szolgáltatást is kínálunk, pl. motivációs programok, ingyenes továbbképzések, utazási támogatások, továbblépési lehetőségek (tréneri, irodavezetői, központi irodai állások), wellness-programok. Munkaidőnk rugalmas: nálunk 4, 6, vagy 8 órában lehet dolgozni, megegyezés szerint. Fizetési rendszerünk korszerű, rugalmas és lépcsőzetes, bónusz-elemekkel. A NaturComfort Kft. szeretettel várja szorgalmas és jól kommunikáló új munkatársainak jelentkezését nyíregyházi, debreceni, kisvárdai, záhonyi, kazincbarcikai, valamint vásárosnaményi irodáiba, korra, nemre, végzettségre és származásra való tekintet nélkül.

 Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet:

 0620/268-1683

 

Vagy E-mail címen:

telemarketing.naturcomfort@gmail.com

 

Csatlakozz hozzánk Te is! Kerülj be a legjobbak közé!

 

 

„Négy éve dolgozom a cégnél, a záhonyi irodának nyitás óta vagyok az oszlopos tagja. Imádok a munkahelyemre bejárni, a szabadságok alatt szinte elvonási tüneteim vannak, annyira hiányzik a jó munkahelyi légkör, valamint a mindennapos gondoskodó segítségnyújtás az ügyfelek felé. Külön öröm számomra, hogy a visszatérő törzsvásárlók megköszönve a mindenre kiterjedő tájékoztatást, ragaszkodva személyemhez, tőlem rendelnek. Kitartó munkámat megbecsülve többször kaptam oklevelet, elismerő szavakat, ami a fizetésemen is meglátszik. Remélem, még nagyon sokáig végezhetem ezt a munkát.”
Kölesné Ágnes (Záhony) – Telefonos Értékesítő