Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

NATURCOMFORT KFT.


"Ha ezer évig élnék sem tudnám elfelejteni a kamillatea illatát. Amikor gyerek voltam és megfáztam, ezt inhaláltam, kamaszlányként efölött gőzöltem az arcom, és amikor anya lettem, már lányaim gyógyítására használtam. A mi családunkban hagyománya van ennek. Azt, hogy külsőnkre és egészségünkre igényesnek kell lennünk, már gyerekként megtanultam. Szüleim mindig is keményen dolgoztak, és ha elfáradtak vagy problémájuk volt, nem voltak restek különböző krémekkel, balzsamokkal regenerálni magukat. Én magam tíz évig végeztem állómunkát, pontosan tudom, hogy ha egy ember fizikailag lestrapált, az a lelkét is megviseli. Amikor létrehoztam a saját márkámat, a Naturcomfortot, olyan termékeket akartam megalkotni, amelyek megnyugvást, regenerálódást adnak a megfáradt szervezeteknek. Szentül hiszek abban, hogy Isten patikája a természetben van, ezért egyértelmű volt, hogy mindehhez természetes alapanyagokat fogok felhasználni. És nem csupán termékeket akartam adni, hanem odafigyelő, törődő szolgáltatást is. Ma is ennek szellemében működünk: soha nem az a célunk, hogy eladjunk, hanem hogy segítsünk."

Polgári Erika

Cégalapító

Egy családias munkahely Nyíregyháza szívében

A nyíregyházi NaturComfort Kft. ügyel arra, hogy a munkatársai jó érzéssel jöjjenek be dolgozni, folyamatosan tudjanak fejlődni, és kiemelkedő teljesítmény esetén jutalomban is részesüljenek.

Ezt bizonyítja az is, hogy a hagyományokhoz híven minden évben megrendezzük a családi napot, amelyre a munkatársak szívesen jönnek családtagjaikkal, így kötetlen formában ismerhetik meg egymást. A nap folyamán játékos vetélkedők, főzőverseny, gyermekprogramok, valamint értékes nyeremények várják a résztvevőket. 

Ezen a munkahelyen mindenki egyenlő eséllyel indul, hiszen ingyenes szakmai képzést biztosítanak. Azok számára is ideális a NaturComfort Kft., akik csak mellékállásként, nyugdíj-kiegészítésként, esetleg iskolai tanulmányok mellett szeretnének dolgozni, hiszen választhatnak a 4, 6 vagy 8 órás munkaidő között. Motivációs programok, színvonalas céges rendezvények, előrelépési lehetőségek várják az ide jelentkezőket. A cég bővítés miatt felvételt hírdet többek között telefonos értékesítői pozícióra is. 

Egyik munkatársunktól idézünk:

"Azért választottam ezt a céget, mert a hirdetés alapján nagyon szimpatikus volt. Számomra azért ideális ez a munkahely, mert sok kedves embernek tudok segíteni abban, hogy fájdalmaik enyhüljenek. Nekem nagy öröm, hogy nyugdíj mellett ilyen jó kereseti lehetőséget találtam. Azok számára bátran tudom ajánlani, akik szeretnének családias légkörben, jó környezetben dolgozni, és egy számukra megfelelő kereseti lehetőségre vágynak."

Batta Miklósné (Nyíregyháza)

Büszkék vagyunk arra, hogy a gazdasági válság kellős közepén a kezdeti havi 60 darabos megrendelésünket 10.000-re növeltük. Termékeink palettáját folyamatosan bővítjük. A fájdalomcsillapító segítséget nyújtó termékek mellett ma már bőrápolókat és táplálék-kiegészítőket is készítünk. Egy-egy új termék kifejlesztésekor figyelembe vesszük vásárlóink elvárásait. 

Magyarországon jelenleg 9 irodánk van, és megkezdtük a terjeszkedést Romániában és Szlovákiában (a Zola s.r.o. képviseletében).

Töretlenül bővülő irodáinkba folyamatosan keressük új munkatársainkat!

Mi garantálja a termékeink hatását?

A több ezer éve ismert gyógynövények alkalmazását házasítottuk a legmodernebb technológiákkal. Olyan természetes, az emberi testben is megtalálható anyagokat alkalmazunk, amelyek pozitív hatása az elmúlt években lett köztudott. 

A legfőbb garanciát több mint 117.000 vásárlónk jelenti, akiknek a tábora egyre gyarapszik. Törzsvásárlóink házipatikája a mi termékeinkre épül, nem véletlen, hogy egy új termék bevezetésekor az ő véleményüket is kikérjük. A Naturcomfort ugyanis elsősorban segítséget szeretne nyújtani. Komoly problémákra komoly megoldást.