Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Bemutatkozás


Ismerkedjen meg közelebbről a NaturComfort Kft-vel!

A NaturComfort Kft. egy nyíregyházi székhelyű telemarketinges vállalkozás, mely irodai és otthoni telefonosokra épül. 2011-ben hoztuk létre, azzal a céllal, hogy minőségi és természetes összetevőkből, magyar alapanyagokból álló, Magyarországon, magyar dolgozók által gyártott és értékesített termékeinket elérhető áron juttassuk el Vásárlóinknak. Termékeink természetesen bevizsgált, engedélyeztetett kozmetikai készítmények, többségük saját fejlesztésünk, melyeket alapos munkával, vásárlói igények, visszajelzések alapján álmodtunk, s alkottunk meg.

Képzett telefonosaink intelligens kapcsolatteremtéssel ajánlják megoldásainkat az érdeklődőknek, megrendelés esetén pedig szállítóink házhoz viszik a rendelést. Termékcsaládunkból mindig Ügyfeleink igényei szerint ajánljuk a lehető legjobb megoldást. Szeretnénk komfortosabbá tenni Vásárlóink életét, amit nem csak készítményeinkkel, de a kiszolgálás módjával és minőségével is biztosítunk. 

Fennállásunk óta több mint 117.000 Vásárlónkhoz juttattuk el termékeinket, saját szállítóinkkal ingyenesen, illetve csomagküldő szolgálattal, minimális postaköltséggel, melyeket megelégedve használnak Vásárlóink. Szolgáltatásaink minőségét tükrözi, hogy egyre több elégedett Vásárló rendel régebbi, illetve újabb fejlesztésű készítményeinkből, ezzel is növelve Törzsvásárlóink számát. Ez jelzi számunkra, hogy helyes utat választottunk, amikor a hagyományos „fűben-fában orvosság”-tanítást újjáélesztettük, és kiemelkedően magas gyógynövénytartalommal bíró termékeket fejlesztettünk ki, amelyek igen nagy népszerűségre tettek szert. Azokkal, akikkel kapcsolatba léptünk, folyamatosan törődünk, ápoljuk a jó viszonyt.

Magyarországon jelenleg kilenc irodában működik a Cég, Románián belül Nagykárolyban és Szatmárnémetiben van irodánk, Szlovákiában pedig a Zola s.r.o. képvisel bennünket.

Büszkék vagyunk arra is, hogy a gazdasági válság kellős közepén a kezdeti havi 60 darabos megrendelésünk 10.000-re nőtt, s ezt segítő tevékenységgel tudtuk elérni, örömöt, boldogságot, megkönnyebbülést közvetítve kedves Ügyfeleinknek. Nem is beszélve arról, hogy Cégünk növekedése egyre több magyar családnak nyújt megélhetést.

Új termékek bevezetése előtt a régi Vásárlóinkat is bevonjuk a tesztelésbe, segítséget kérünk tőlük, kíváncsiak vagyunk a véleményükre. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Orvosok, reumatológusok, masszőrök, kozmetikusok is támogatnak bennünket; vannak, akik segítettek a termékfejlesztésben, s vannak, akik termékeink rendszeres vásárlói, továbbajánlói.

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, bátran keressen minket további információkért.

Hívja a 0620/275-4858-as, a 0620/508-9690-as, vagy a 0642/726-706-os telefonszámot, illetve írjon nekünk az alábbi e-mail címre: naturcomfortkerdesek@gmail.com 


Romániai irodánk telefonon a +40770125258-as számon, e-mailen pedig a naturcomfort.ro@gmail.com e-mail címen érhető el.

A Zola s.r.o. elérhetőségei: +421-91-55-77-080, illetve zolasro01@gmail.com.

A NaturComfort Kft. csapata