Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Nyíregyháza

2016.09.09.
A nyíregyházi NaturComfort Kft. saját fejlesztésű, elsősorban Magyarországon termesztett gyógynövényekből készült termékeivel vált országszerte híressé az elmúlt években, sőt, termékeink már külföldön is elérhetőek. Több saját fejlesztésű készítménnyel segítünk Vásárlóinknak, gondosan ügyelve a kimagasló hatóanyag-tartalomra és minőségre.

Kedves Érdeklődő!

A nyíregyházi NaturComfort Kft. saját fejlesztésű, elsősorban Magyarországon termesztett gyógynövényekből készült termékeivel vált országszerte híressé az elmúlt években, sőt, termékeink már külföldön is elérhetőek. Több saját fejlesztésű készítménnyel segítünk Vásárlóinknak, gondosan ügyelve a kimagasló hatóanyag-tartalomra és minőségre.

Szeretettel várjuk a kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyó vendégeinket nyíregyházi masszázsszalonunkban. A frissítő-, relaxáló- és gyógynövényolajos masszázs mellett lehetőséget biztosítunk a Magyar Családi termékek kipróbálására is.

Ha Ön reumától, visszértől, hát-, láb-, derékfájástól szenved, és szeretné kipróbálni termékeinket, vagy beugrana egy frissítő, energiával töltő masszázsra, az ajtónk nyitva áll Ön előtt: szakavatott Munkatársaink tárt karokkal várják!

NaturComfort Szalon Nyíregyháza

Nyíregyháza, Szent Miklós tér 14.

Időpont egyeztetés: 42/950-978, 20/275-4858

E-mail cím: naturcomfort.szalon@gmail.com

 

NYITVATARTÁSI IDŐ

Hétfőtől-Péntekig: 8:00 - 18:00

Szombat: 8:00 - 12:00