Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Vásárlói vélemények

Régensburgerné Kovács Ibolya

Kedves NaturComfort Kft! Holnap lesz egy hete, hogy megkaptam a csomagot. Nagyon szépen köszönöm. A fiam, Régensburger Martin nevére érkezett. Azóta naponta egy nagyobb kávéskanál Mikroezüst oldatot fogyaszt. Már 2-3 nap után jelezte, hogy megszűntek a gyomor panaszai, nincs hasmenése, sokkal jobb a közérzete is. A fejbőrére is használjuk, ott is észre vettünk javulást. A derékfájásomra a balzsam csodaszer volt, elmúlt a fájdalom. Köszönjük szépen!

Horváth Imréné, Győr-Sashegypuszta

"Mindkét balzsamot használom, nagyon elégedett vagyok velük, mert elég nagy fájdalmam volt egy nyílt bokatörés miatt. Mióta a Magyar Családi Balzsamot használom, sokkal könnyebb a mozgás, nincs olyan erős a fájdalmam. Sokat dolgozok a tanyán, a balzsam nélkül már nem tudnék létezni. Kedves lányom használja a sarokpuhítót, sokat jár papucsban, és nagyon csúnya a sarka, száraz és repedezett volt már, majdnem hogy eleven. Minden nap használja, neki nagyon sokat segített."

Tatainé Tassi Julianna, Szolnok

"Pár hónappal ezelőtt megkeresett egy kedves kolléganőjük. Miután ismertette velem a Magyar Családi Balzsamot, úgy döntöttem, szeretném kipróbálni. Nagyon fájtak a sarkaim, a lábam élén jártam. Az balzsam "Extra hűsítéssel" változatát választottam, és tényleg nagyon erős hatással bír."

Bálint Györgyné, Kecskemét

"Nagyon szeretem a Magyar Családi Balzsamot, testápolónak használom, mert mindenem fáj. Este jobban alszom és könnyebben megfordulok az ágyban, és ha felülök, könnyebben elindulok. Nagyon régen használom, és szeretném használni még sokáig, sőt már a gyerekeim is használják."

Prolics Csaba, Kiskunmajsa

"Fél éve használom a Magyar Családi Balzsamot az Életerő olajjal kombinálva. Nagyon nagy fájdalmaim voltak előtte. A kezeimmel már szinte semmit nem tudtam fogni az ízületi fájdalmaktól. Most már teljes életet tudok élni."

Tharuska Zoltánné, Budapest

"A Magyar Családi Komfort Tabletta szedése óta a fájdalmaim jelentősen csökkentek, illetve sokkal könnyebben mozgok. Csípő-és ízületi problémáimon nagy mértékben segít."

Hivatal Miklós, Jászberény

"Gépkocsi-vezetőként dolgozom, ami nagyon megterheli a gerincem. Ismerősöm ajánlotta nekem Magyar Családi Balzsamot, ő is ezt használja. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Fájdalom nélkül élem a mindennapjaimat."

Dr. Hajas József, Budapest

"Előrehaladt kopásos-ízületi problémám miatt csak segédeszköz használatával tudtam biztonságosan járni. Nagyon elkeserített, már műteni sem lehetett. Ekkor jött a telefon, és ajánlották a Magyar Családi Balzsamot és Magyar Családi Komfort Tablettát. Hónapok teltek el, de ma már nem használok segédeszközt. Hálás vagyok."

Németh Józsefné, Seregélyes

"Térdízületi problémám van, és emellett gerincsérv is. Nagyon jó nekem a Magyar Családi Balzsam, nagyon szeretem, mert sajnos szívproblémáim is vannak, és nem tudok fájdalomcsillapító gyógyszereket szedni. Ez a balzsam sokat segít nekem. Minden nap használom."

Márton Károlyné, 82 éves, Bátaszék

"Korábban beleestem a vízóra aknába, és megrepedt a medencecsontom. Nagy fájdalmaim voltak. Az orvos által ajánlott készítmények sajnos nem használtak. Akkor kaptam Önöktől telefonhívást, és úgy döntöttem, kipróbálom a Magyar Családi Balzsamot. Jól döntöttem, mert a fájdalmam egyre jobban csökkent. Nem is tudtam elképzelni így utólag, mi lett volna velem a balzsam nélkül. Nagyon elégedett vagyok. Már az ötödik dobozzal használom, és sok embernek ajánlottam. A balzsamon kívül nagyon szeretem a Mikroréz Oldatot, ezt a visszereimre használom."


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal