Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Vásárlói vélemények

Katonáné Kovács Irén, Kecskemét

"Derék- és lábfájásra használom a Magyar Családi Balzsamot és a Magyar Családi Életerő Olajat, hiszen együtt használva az olaj erősíti a balzsam hatékonyságát. Nagyon elégedett vagyok, mind a balzsammal, mind az olajjal."

Vas Sándorné, Mezőfalva

"Két éve használom a Magyar Családi Balzsamot. Nagyon megszerettem, ugyanis a visszeres lábamat nagyon szépen tudom vele kezelni. Használja a családom is különböző fájdalmakra. Számunkra ez egy bevált készítmény, és mindenkinek csak ajánlani tudom."

Landhoffer Józsefné Ági néni, 98 éves, Budapest

"Minden terméküket ismerem és használom. Szívesen ajánlom másoknak is, főleg a Magyar Családi Balzsamot. Kopásos ízületi problémám van, amióta használom, 5 éve, könnyebben élem a napjaimat."

Sőle József, Regőlyről

"Nagyon szeretem a Magyar Családi termékeket. Először a Táncpróba teát próbáltam ki, nagyon jó volt a hatása, könnyebben mozogtam, nem fájtak az ízületeim. Most, hogy megismertem a Magyar Családi Komfort tablettát, azóta ezt használom, mert ez még jobb. Sőt azóta már a feleségem is használja, már a hetedik dobozzal fogyasztjuk. Amíg szükségem van rá, az ízületi problémáimra mindig ezt fogom szedni."

Bella Lajos, Budapest

„A Kalci-Duo Aktív kapszula szedése óta sokkal jobb a közérzetem, és nem fájnak a csontjaim sem. Nagyon örülök, mert a mindennapos fájdalom már elviselhetetlen volt.”

Fekete Imréné, Gyál

„A Magyar Családi Sarokpuhítót használom, azóta a sarkamon nincs bőrkeményedés, sokkal puhább és szebb lett a lábam. Nagyon szeretem, pillanatok alatt felszívódik, nincs az az érzésem, hogy krémes vagyok.”

Jakab Ilona, Kisvárda

„A Magyar Családi Balzsamot mindenkinek ajánlom. Reggel az első dolgom, hogy a visszereimet végigkenem. El sem tudom képzelni, hogy ne így kezdjem a napot. Rendkívül jó hatással van az én elfáradt, eres lábaimra, ugyanis már 80 éves vagyok.”

Druzsin Györgyné, Tarany

„Csípőízületeim elkoptak. Amióta a Magyar Családi Komfort Tablettát szedem, sokkal jobban érzem magam, könnyebben és fájdalommentesebben mozgok.”

Varsányi Gyuláné, Döge

„Óvodában, kiscsoportos gyerekekkel foglalkozom. Nagyon sok örömet okoznak, rendszeresen ölbe veszem őket. Egy alkalommal a vállamat nagyon meghúztam, de a Magyar Családi Balzsam már az első használat után segített. Négy nap múlva pedig teljesen elmúltak a fájdalmaim.”

Fekete Imréné, Gyál

„Gerincsérv problémámra a Magyar Családi Balzsamot használom, azóta a fájdalmaim minimálisra csökkentek, és a mozgás is sokkal könnyebb. A kerti munka ma már nem jelent problémát.”


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal