Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Vásárlói vélemények

Erdős Istvánné, Dunaújváros

"Sokat varrok, ebből kifolyólag sokszor fáj a hátam, derekam. Mióta a Magyar Családi Balzsamot használom, ezek a problémák megszűntek."

Dr. Márton Mária, Debrecen

"Új ízületi problémámra már nagyon sok mindent kipróbáltam, de esküszöm a Magyar Családi Komfort Tablettára, mert csak ez segített. Ma az ujjaimat is már ki tudom nyújtani. Köszönöm."

Polisi József, Kecskemét

"Nagyon szeretek a természetbe járni a barátnőmmel, ami eddig sajnos gondot jelentett a fájós lábaim miatt. Interneten olvastam a Magyar Családi Balzsamról, és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Úgy döntöttem kirpóbálom. Nagyon jó döntés volt, újra nagyon sokat sétálunk a természetbe."

Nagy Péterné, Lakitelek

Amikor megjelent a Magyar Családi Komfort tabletta, először ódzkodtam az árától, de aztán rájöttem, ez sokkal kiadósabb, mint a boltiak, tehát kifizetődőbb.

Mihovics Józsefné

"Mióta a Magyar Családi Sarokpuhítóval ápolom a lábam, a sarkamon a repedések megszűntek, nem kell pedikűrbe járnom."

Pintér Ferencné, Battonya

"Két doboz Magyar Családi Komfort tablettát beszedése után sokkal könnyebbnek érzem a mozgást, és a fájdalmaim is sokat szűntek."

Szűcs Gézáné, Pécel

"A Kalci-Duo Aktív kapszulát használom, az elsők között voltam, akik rendelték. Szinte folyamatos éjjeli izomgörcseim volt, amin sokat segített a tabletta, és szinte teljesen megszüntette a panaszaimat.

Kovácsik Jánosné, (Erzsike néni) Salgótarján

"Sajnos cukorbetegséggel és magas vérnyomással kell együtt élnem. Ezek a betegségek sok kellemetlenséggel járnak együtt. Önök ajánlásával megismerkedtem a Mikroréz Oldattal, mely termék fogyasztásával vérnyomásom nagymértékben javult, beállt. Közérzetem sokkal jobb lett. Mióta használom mozgásom is könnyebb lett, sokkal jobban érzem magam, pedig ez évben már 80 éves leszek. Orvosommal egyeztettem, ő is megerősített abban, hogy a Mikroréz Oldatot kúraszerűen fogyasszam.”

Németh Józsefné (Sándorfalva)

„A Magyar Családi Balzsam Extra Hűsítéssel készült változatát használom pár hónapja, lábam visszérproblémák miatt operálva is volt, nagyon sokat fájt, napjaimat megkeserítette. Az Extra Balzsam használatával fájdalmaim nagymértékben enyhültek, hűsítő hatása azonnal érezhető, ahogy felkenem. A balzsam illata, ereje egész testemet átjárja, a légutakat is kitisztítja. Naponta használom reggel és este.”

Gulyás Istvánné, Zalaszentgrót

„A Mikroréz Oldatot amióta használom, a szívgyógyszerből kevesebb kell, és megnyugtató, hogy csontritkulásra is jó. A Mikroréz Oldatról pedig azt is olvastam a katalógusban, hogy az idegeket is rendben tartja, és ezért a lányomnak is odaadtam, idegesebb típus volt mindig is, de hál’ Istennek már sokkal kiegyensúlyozottabb a Mikroréz Oldattal. Az unokámnak is adtam, immunerősítőként, hogy a vasbevitele meglegyen, mert ugye a Mikroréz Oldat segíti a vas beépülését. 1-1 üveggel rendeltem eddig, de mindenképpen fogok még.”


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal