Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Vásárlói vélemények

Bernáth Sándorné (Ilona), Harsány

„A Magyar Családi Életerő Olajat légút tisztításra és inhalálásra használtam még a munkahelyen is, és nagyon meg voltam vele elégedve.”

Necefor Béláné (Valika), Kistokaj

„A Hűsítő Gél nagyon jó. Illata, álaga, felszívódása tökéletes. Három nap alatt látványosan csökkentette a térdfájásom. Eddig ez volt a leghatékonyabb termék, amit használtam.”

Böszöri Pálné (Ilonka), Ónod

„Illata, állaga, felszívódása, fájdalomcsillapítása nagyon jó. Olyan mozdulatokat tudok elvégezni, amik a Magyar Családi Hűsítő Gél nélkül nem mennek.”

Eszterházi Mónika, Elek

"A kisfiam 4 éves, biciklizés közben nagyon megégett a háta az áprilisi szeles napsütésben. Zuhanyzás után a Magyar Családi Hűsítő Gélt alkalmaztam, és nagy örömmel vettem észre, hogy megakadályozta a hátán a felhólyagosodást és a bőr lehámlását, és a fiam teljesen nyugodtan végig tudta aludni az éjszakát, fájdalommentesen. Ajánlom minden kisgyermekes anyuka részére.”

Kiss Edit (Editke néni), Karcag

„Nekem a betegségeim előrehaladott állapotban voltak már, mikor elkezdtem használni a Mikroréz Oldatot külsőleg és belsőleg egyaránt. Kb. 3 hét használat után a visszereim visszahúzódtak, volt egy csúnya gombás fertőzésem is, ami igen fokozatosan kezdett elmúlni, és az ingadozó vérnyomásom mostanra már stabilizálódott. Ajánlom minden beteg sorstársamnak”

Szabó László Pálné (Katika), Karád

„Munkatársuk először cukorbetegségemre ajánlotta a Mikroezüst Oldatot, de ezen túl, a tanácsára kipróbáltam a pikkelysömörömre is. A hátamon, és a sípcsontomon 12 éve volt igen makacs, igen nehezen gyógyuló pikkelysömöröm. Sokszor véresre vakartam, annyira viszketett, nem tudtam tőle aludni. Szörnyű volt. Emiatt egyébként még nyáron is harisnyát kellett hordanom. A Mikroezüst Oldatból 3-4 cseppet cseppentettem egy darab vattára, és esténként, fürdés után bekentem a fertőzött részeket. Egy hónapja használom ezt a készítményt, és a pikkelysömöröm nyom nélkül eltűnt. Nem viszket, nem pattog, nem hámlik a bőröm. Tudják, a cukorbetegségem a szívemre is ráment, sok gyógyszert szedek. Ha van valami, mint ez a Mikroezüst Oldat, ami könnyebbé teszi a napjaimat, nagyon hálás tudok lenni. Az is nagyon jó érzés, hogy önökkel mindent meg lehet beszélni, mondhatjuk önöknek a problémáinkat, észrevételeinket a termékekről is, meghallgatnak bennünket. Nagyon jók a termékeik, jó dolog, hogy tudnak segíteni rajtunk! Nagyon boldoggá tettek!”

Németné László Rozália, Bonyhád

„A Magyar Családi Sarokpuhítót nagyon szeretem, már a harmadik használat után tapasztaltam, hogy a felesleges bőr könnyedén lejön.”

Németné László Rozália, Bonyhád

„A fülem mögött volt egy nagy szemölcs, amit leműtöttek és utána nagyon fájt. Kenegettem a Magyar Családi Körömvirág-Kenőccsel és rövid időn belül elmúlt a fájdalom.”

Nagy Miklós, Gasztony

„A Magyar Családi Balzsamot használom ízületi fájdalomra, izomlazításra, sőt fejfájás esetén is használtam. A lányomnak arcüreg gyulladása volt, Ő a Magyar Családi Életerő Olajat használta és Neki is használt. Csak pozitív tapasztalataim vannak! A telefonos kollégájukkal és a kiszállítással is nagyon meg vagyok elégedve, csillagos ötösre értékelem a NaturComfort Kft. termékeit és természetesen a munkájukat!”

Böszöri Pálné (Ilonka), Ónod

„Illata, állaga, felszívódása, fájdalomcsillapítása nagyon jó. Olyan mozdulatokat tudok elvégezni, amik a Hűsítő Gél nélkül nem mennek.”


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal