Kedves Vásárlóink!


Regisztráljanak újra weboldalunkon!
Technikai változás miatt szükséges, hogy minden jelenlegi felhasználónk újra regisztráljon, mert jelenlegi jelszavával nem fog tudni belépni az oldalra.

Köszönettel:
A NaturComfort csapata


OK
Vásárlás/Fizetés Visszahívás kérése  

Belépés

 

Kosár

Az Ön kosara üres

Belépés


Kosár


AKCIÓK


Termékeink


Hol kapható?


Üzlet és Szalon


Hírek


Blog


Gyógyír-tár


Vásárlói vélemények


Rólunk


Vásárlás/Fizetés


Bankkártyás fizetés


(42) 726-706
(20) 508-96-90
Visszahívás kérése


Gyakori kérdések


Karrier


Naturcomfort Kft.


Munkatársak


Elérhetőségek

Vásárlói vélemények

Kiss Edit (Editke néni), Karcag

„Három hét Mikroréz Oldat használat után a visszereim visszahúzódtak, volt egy csúnya gombás fertőzésem is, ami igen fokozatosan kezdett elmúlni, és az ingadozó vérnyomásom mostanra már stabilizálódott. Ajánlom minden beteg sorstársamnak.”

W. Ágnes, Nyíregyháza

"Kedves NaturComfort Csapat! Harmincas éveiben járó várandós kismamaként kaptam páromtól a Magyar Családi Balzsamot Extra hűsítéssel kipróbálásra. Tudni kell rólam, hogy a korábbi terhességeim alatt jelentős mértékben kialakultak lábaimban a visszérbetegség különböző tünetei családomból örökölt betegségként. A nyári melegben, valamint a terhességem elején érzékelhető vérbőség miatt is ismételten erősödtek lábaimban a visszeres fájdalmak, amitől nem tudtam járni, dolgozni. Csak hideg vizes borogatással és fekvő állapotban voltam képes elviselni a fájdalmakat. A problémám ismeretében ajánlotta párom számomra az extra hűsítésű balzsam kipróbálását. Már az első este éreztem jótékony hatását, mert csökkentek a lábaimra nehezedő vérnyomás. A balzsam kiválóan hűsítette a lábaimat, és végre több órát tudtam egybefüggően aludni, amire évek óta nem volt példa. Az extra hűsítésű balzsam napi rendszeres használatával sikerült azt elérnem, hogy a visszereim visszahúzódtak, a fájdalmaim döntő többsége megszűnt, végre teljes erővel tudok koncentrálni a gyermekeimre és a napi teendők ellátására."

Gazsó Vincéné, Szarvas

"Vettem egy Magyar Családi Balzsamot. Naponta háromszor kentem be ezt az egybefüggő duzzanatot. Ez egy csoda balzsam! A fájdalom megszűnt, a duzzanat eltűnt. Orvos engem nem látott! Ezt a krémet és Önöket is aranyba kellene önteni!"

Dósa Károlyné, Cserépfalu

"Megrendeltem Önöktől a Magyar Családi Balzsamot Extra hűsítéssel. Naponta 2-3 alkalommal kenem vele a lábaimat. Ha éjszaka felkelek arra, hogy fáj a lábam, bekenem a balzsammal és 10 perc elteltével megszűnik a fájdalom. Elmondhatom, hogy ilyen jó krémmel még nem találkoztam! Már lassan 80 éves leszek. Diákkoromban sokat sportoltam és sajnos ért egy baleset. Mára sajnos mindkét lábam fáj, mert a sérült lábamat kíméltem a másik lábammal és mára már az is fáj. Kopásos ízületi problémám van. Nagyon jó! Én már több tégellyel elhasználtam! Csak ajánlani tudom és ajánlom is!"

Szilágy Gáborné, Nyíracsád

"Nagyon csúnyán be volt repedezve a sarkam, a pedikűrös sem tudott mit kezdeni vele, esztétikailag csúnya volt és még fájdalmaim is voltak, amióta a Magyar Családi Sarokpuhítót használom, nagyon szépen összehúzta a repedéseket és a bőröm is sokkal puhább.”

Godó Gyuláné, Dunaújváros

"Olvastam róla, hogy a Magyar Családi Körömvirág-kenőcs termékük alkalmas sebek, horzsolások, kezelésére ezért megrendeltem. Azóta rendszeresen használom nem csak Én, hanem a családom többi tagja is. A sérült területet bekenem a termékkel és sokkal gyorsabban gyógyul az érintett terület. Rovarcsípésekre és égési sérülésekre is egyaránt használjuk!"

Brauner Jenőné 75 éves, Budapest

"Évek óta reumás fájdalmak és ki-kiújuló porckorongsérvem van. A Magyar Családi Balzsam bemasszírozása után már 20-30 perc múlva csodálatos hatás érezhető, és ez órákig is eltart. Ezáltal lehetővé válik a házimunkám elvégzése, bevásárlás és a mindennapi élet komfortosabbá válik. Ismerőseimnek is ajánlottam a terméket."

Takács Veronika

"Takács Veronika vagyok. Hosszú évek óta manikűrösként dolgozom, így már sok kézkrémet kipróbáltam. A Magyar Családi Kézkrémmel fél éve találkoztam és azóta csak ajánlani tudom a vendégeimnek mert ez az a termék ami tényleg hatékonyan hidratál és mélyen táplál. Örülök, hogy megismerhettem!"

Tarjányi Béláné

"Már nagyon sokféle pigment halványító krémet kipróbáltam, de nem igazán voltam egyikkel sem megelégedve. Miután elkezdtem használni a Magyar Családi Májfolt Halványító Krémet, már néhány nap után a hatása azonnal szemmel láthatóvá vált. A bőrhibáim szinte teljesen elhalványodtak, arcbőröm jó pár évvel fiatalosabbnak tűnik általa. Másokat is arra biztatok, hogy próbálják ki!"

Pappné Muszti Zsófia (Kéthely)

"Már évek óta küzdök a visszerekkel. Jó pár krémet próbáltam már, sajnos sikertelenül. Ekkor egy ismerősöm ajánlotta a Magyar Családi Balzsamot. Úgy döntöttem, hogy ez lesz az utolsó, amit kipróbálok. Jó döntés volt! Már az első használat után enyhítette a fájdalmaimat! Nagyon meg vagyok vele elégedve!"


előző oldal | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal