5 tipp a fiatalos, feszes és hidratált bőrért

Szerző: Naturcomfort

Ki ne álmodozna fiatalos, feszes és hidratált bőrről? Nekünk pedig van egy jó hírünk: teljesen természetes folyamat, hogy az évek előrehaladtával a bőr veszít a feszességéből és hidratáltságából, az azonban már csak rajtunk múlik, hogy ez a változás mennyire lesz gyors és látványos.

hidratált bőr

A mai blogcikkünkben Polgári Erika, a Naturcomfort Kft. tulajdonosa ad néhány általa nap mint nap alkalmazott és bevált tippet az üde és fiatalos külső megőrzéséhez.

A hidratált bőr titka: ne engedje szomjazni

A hidratált bőr feszesebb, fiatalosabb külsőt kölcsönöz. A titka pedig a folyamatos külső és belső hidratálásban és bizonyos életmódbeli sajátosságokban rejlik.

Úgy gondolom, hogy az évek előrehaladtával nem kell belenyugodni abba, hogy testünk, vagy arcunk öregszik. Ahogy teszünk testünk-lelkünk egészségéért mozgással, helyes táplálkozással, kiegyensúlyozott életritmus fenntartásával, úgy bőrünk is megérdemli azt a figyelmet, amely biztosítja szépségét, fiatalságát.

Az éltető víz szerves részét képezi a sejtjeinknek, illetve külső-belső, köztük a legnagyobb szervünknek, a bőrnek is.

Ha tehát Ön minden nap betartja a hivatalos ajánlás szerinti minimum 2-3 liter folyadékbevitelt, akkor sokat tehet bőre és egész szervezete hidratáltsági szintjének fenntartásáért, továbbá az egészségének megőrzéséért is.

Az időjárás változások és a fűtött, illetve légkondicionált helyiségek levegője bizonyítottan szárító hatással van a bőrre, még akkor is, ha a folyadékbevitel megfelelő.

A fiatolos bőr megtartásához hozzátartozik az is, hogy sokat legyünk a friss a levegőn, és ne dohányozzunk.

Ezért ajánlott kívülről is ápolni a bőrt.

hidratált bőr
Az én egyik titkom

A könnyen felszívódó, kellemes illatú Feszes bőr 50 felett Nappali és a gazdagabb textúrájú, intenzív mélyhidratáló Feszes bőr 50 felett Éjszakai arckrémek, mesterséges színezékektől és kémiai vegyszerektől mentesen adják meg a bőrőm számára a kényeztető gondoskodást.

A hialuronsav és a válogatott gyógynövények, valamint az igazgyöngy őrlemény, argánolaj, olívaolaj és egyéb nyugtató, tápláló, feszesítő, illetve hidratáló hatású összetevők miatt nem kell azért aggódnom, hogy piros foltok, kiütések vagy akne jelenik meg az arcomon.

A több éves kutatói és fejlesztői munka eredményeképp olyan minden bőrtípusra bátran alkalmazható univerzális termék született, amit nem csak én, hanem a családom fiatalabb tagjai is előszeretettel használnak a hidratált bőrért és megelőzésre, a bőr fiatalságának védelmére.

Úgy gondolom, hogy ha igazán jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben, azért tudatosan tennünk kell. Ha pedig megfogadja a tippjeimet, kívül-belül fiatalosabb lendülettel veheti a mindennapi akadályokat.

  1. Fogyasszon a testsúlyának megfelelő mennyiségű folyadékot (leginkább szűrt, vagy ásványvizet)
  2. Ápolja bőrét nappal és este, lefekvés előtt is tápanyagokbanés gyógynövényekben gazdag arckrémmel
  3. Étkezzen egészségtudatosan
  4. Pihenjen és aludjon eleget, lehetőleg minimalizálja a stresszt
  5. Sportoljon hetente legalább háromszor

Üdvözlettel:

Polgári Erika
a Naturcomfort Kft. tulajdonosa

Még több ajánlott blog Neked

Természetes gyulladáscsökkentő a nyári meleg okozta végtagfájdalmakra. A rendkívül meleg időjárás, a kánikula az egészséges szervezetet is megterheli. Az ízületi és visszeres fájdalmak...

Elolvasom »

Ajándékötletek karácsonyra a családnak és az ismerősöknek A karácsony a keresztény vallás második legfontosabb ünnepe (a húsvét után). Karácsony napja minden évben...

Elolvasom »

Szeretne aktívabb életet élni? Próbált már jobban odafigyelni az egészségére és igyekezett visszaszorítani a kevésbé egészséges ételek fogyasztását vagy az Ön számára...

Elolvasom »