6+1 tipp a gondtalan kiránduláshoz

Szerző: Naturcomfort
Így tegye gondtalanná és élvezetessé a hétvégi kiruccanást

Egy kerékpáros vagy gyalogos kirándulás az egész testünk számára nagy kihívást jelent és bármikor történhet valami, amit nem lehet előre látni, és amire érdemes felkészülni. Előfordulhatnak apróbb sérülések, húzódások, zúzódások, horzsolások, vagy a szúnyogok és a nap által okozott kellemetlenségek. Ezek mind hozzátartoznak a természetben eltöltött időhöz, de semmiképp sem szabad, hogy elrontsák a kirándulást. Szerencsére a megfelelő előkészületekkel gyorsan és hatékonyan elejét veheti ezeknek a problémáknak.>>>

6+1 tipp a gondtalan kiránduláshoz
Ezt a 6 dolgot feltétlenül vigye magával a kirándulásra

A kirándulás előkészületei során nagyon fontos, hogy megtegye a megfelelő óvintézkedéseket:

  • Vigyen magával napozókrémet, tejet vagy sprayt! – A kirándulás során az erős napsugárzás káros hatásai ellen védő napvédő termék használata elengedhetetlen, hogy elkerülje a napégést és a hosszú távú bőrkárosodást!
  • A rovarriasztó is fontos a szúnyogok és más rovarok távoltartására.
  • Egy zseblámpa mindig hasznos segítőtárs, ha hirtelen besötétedne vagy nehezen járható ösvényen találná magát.
  • Gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen Önnél elegendő tiszta víz vagy tea, hogy megelőzze a kiszáradást, különösen a melegebb időjárás esetén.
  • A kirándulásra öltözzön rétegesen, hogy napközben könnyen alkalmazkodni tudjon a hőmérséklet változásához.
  • Ne feledkezzen meg a bemelegítésről! – A kirándulás, legyen az gyaloglás, futás vagy biciklizés, intenzív testedzésnek számít. A bemelegítés segít megelőzni az izomhúzódásokat és az ízületi sérüléseket, így gondtalanul élvezheti a természetben töltött időt.
+1 tipp: Természetes megoldás a kirándulás számos kihívására

Ha kirándulni indul, fontos, hogy mindig legyen Önnél egy kis elsősegély doboz, amibe az alapvető sebtapaszok és kötszerek mellett érdemes olyan termékeket is belepakolni, amelyek természetes módon segíthetnek a különböző bőrproblémák kezelésében.

A napégésre, a szúnyogcsípésekre vagy a horzsolásokra gyorsan és hatékonyan hatnak a természetes összetevőkből készült készítmények. Ilyen például az Arquebusade Svájci Gyógynövényes Elixír, amely 75 féle gyógynövényt tartalmaz, és ezáltal valóságos kis “zsebpatikaként” funkcionál. Ez a több évszázados bölcsességet, tudást és tapasztalatot rejtő termék sokrétűen alkalmazható a bőrön és a szájban fellépő problémák kezelésében.

A Svájci Gyógynövényes Elixír: minden, ami a bőrápoláshoz szükséges

A Svájci Gyógynövényes Elixír összetevői között számos gyógynövény található, amelyeket a népi gyógyászatban régóta alkalmaznak az akné, pikkelysömör, ekcéma, vagy rosacea természetes kezelése során. Emellett az elixír kiválóan használható rovarcsípés, napégés, borotválkozás utáni bőrirritáció és égési sérülések enyhítésére is.

A termék a régóta nem múló sebek, vagy a friss zúzódások, horzsolások és sérülések kezelésére is használható. A benne található és a természetes gyógyászatban évszázadok óta fertőtlenítő hatásáról ismert hatóanyagok miatt a vásárlóink sebtisztításra is eredményesen használták már.

A termék további előnye, hogy elősegíti a hámosodást és serkenti a bőr természetes regenerációs folyamatait. Sőt, az ügyfeleink a sportolás során szerzett izomsérülések kezelésére és kiegészítő kezelésként a reumatikus problémák enyhítését célzó terápiákban is gyakran alkalmazzák.

6+1 tipp a gondtalan kiránduláshoz

A vásárlóink elmondása szerint a Svájci Gyógynövényes Elixír használata olyan szájüregi problémák esetén is enyhülést hoz, mint az afta, a fogfájás és a torokfájás. Emellett az arcbőr természetes kiegészítő ápolására is alkalmazható, mert egyes ügyfélvélemények szerint puhává és fiatalossá teszi a bőrt, megelőzi és csökkenti a ráncok kialakulását.

A természet patikájában vannak olyan hatóanyagok, amelyeket évszázadok óta alkalmaznak a hajhullás, korpásodás, a fejbőr viszketése ellen. A Svájci Gyógynövényes Elixírből ezek a hatóanyagok sem hiányoznak, így érdemes kipróbálni a használatát a fejbőrön is.

A készítmény alkalmazása egyszerű: a problémás területet naponta 3-4 alkalommal befújjuk. Ügyeljen arra, hogy tiszta bőrfelületen alkalmazza, és ha arcon használja, a szembe ne kerüljön!

Ha kirándulásra készül, legyen Önnél a Svájci Gyógynövényes Elixír. Ez a termék a természet erejével segít megküzdeni a kirándulás során előforduló bőrproblémákkal, és a segítségével zavartalanul élvezheti a természetben töltött időt.
A termék 100 ml-es és 300 ml-es változatban vásárolható meg a webáruházunkban.>>>

100 ml-es Svájci Gyógynövényes Elixír>>>

300 ml-es Svájci Gyógynövényes Elixír>>>

Még több ajánlott blog Neked

Kovács Ili a Naturcomfort 2022. februári értekezletén mondott el egy érdekes tapasztalatot, melyet Vásárlónk tapasztalt a két termék együttes használatával.

Elolvasom »

A nyár közeledtével reméljük az egyre magasabb napi hőmérsékletetek, a fullasztó kánikula és hőség is lassan megérkezik, ami hatással van a vérnyomás...

Elolvasom »

A hűvös őszi és főleg a hideg téli idő a reumás fájdalmak felerősödésének az ideje. Annak, aki kopásos, meszesedéssel járó ízületi fájdalmakkal...

Elolvasom »