A Magyar Családi Komfort tabletta Dr. Szabó Tamásnak is bevált!

Szerző: Naturcomfort

Az ízületi problémák nemcsak az állandó fájdalomérzett miatt hatnak ki a mindennapjainkra. Gyakran depressziót, alvászavart okozhatnak, sőt, ronthatják a koncentrációképességünket. Azzal, hogy a mozgás nehézkessé válik, kénytelenek vagyunk erre a problémára figyelni és nem tudjuk átadni magunkat azoknak a tevékenységeknek, amitől hasznosnak és örömtelinek érezhetnénk magunkat. Éppen ezért a NaturComfort szakemberei azon dolgoztak, hogy ezeket a panaszokat, készítményeink segítségével, minél gyorsabban enyhíthessék a problémával küzdő emberek. Így kifejlesztettünk egy egyedülálló megoldást, ami belsőleg is képes támogatni az ízületek regenerációs folyamatait.

Egyedülállóan hatékony összetétel

A Magyar Családi Komfort tabletta olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, amik segítik a porcok egészséges szerkezetének megőrzését. Hatásukra javul a porcok rugalmassága, így az ízületek hajlékonysága, mozgékonysága is. Emellett hozzájárul a csontozat erősítéséhez és a porckopás megakadályozásához. A porcok egészséges szerkezetének megőrzését elősegítő különleges hatóanyagok segítségével, ellenállóbbá válhatunk a sérülések ellen, enyhülhetnek az ízületi fájdalmak és a görcsös panaszok. Mindezt vásárlói visszajelzéseink is megerősítik.

Ne várd meg, míg kialakul!

A tabletta nemcsak kezelésre, megelőzésre is ajánlott, mivel olyan hatóanyagokat tartalmaz, amik segítik a porcok egészséges szerkezetének megőrzését. A sokféle porcvédő és gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény, mint a kurkuma, a gyömbér, a ginzeng, vagy a vörösáfonya mellett, a készítmény glükózamint, kondroitint, MSM-et és kollagént is tartalmaz.  Ezek az egytől egyig természetes eredetű összetevők, mind a porcok regenerálódását és normál működését szolgálják. Ahhoz azonban, hogy az ízületi gyulladásokat, az artrózisos kopásokat és rendellenes csontkinövéseket kezelni tudják, ezeket a különleges hatóanyagokat belsőleg érdemes alkalmazni.

Mik ezek a különleges összetevők?

Nem véletlenül erősítjük a gyógynövények hatásait ezekkel az extra, természetes forrásból származó összetevőkkel. Ezek mindegyike megtalálható az emberi szervezetben, de idővel egyre kevesebb termelődik belőlük, holott az ízületi egészségünk szempontjából létfontosságúak.

Az MSM az emberi szervezet 4. legfontosabb tápanyaga. Ez a szerves kénvegyület jelen van minden élő organizmusban.  Képes az emberi szervezetben csökkenteni a gyulladást, csillapítani a fájdalmat, javítani a vérkeringést. Sokan küzdenek ízületi gyulladással, ízületi fájdalmakkal, térd, hát merevséggel és korlátozott mozgástartománnyal. Ezeknek a tüneteknek a csökkentéséhez és az életminőség javulásához szükség van az MSM-re.

A glükózamin is egy természetes, az emberi szervezetben megtalálható anyag. Az összetevőt a tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Elősegíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek könnyebb működését és a porcszövetek újraképződését, regenerációját.

A kondroitin az ízületiporc egyik alkotórésze, jó vízmegkötő anyag. Az emberi szervezetben megtalálható nemcsak a porcban, de a csontban, a bőrben, a szem szaruhártyáján és az érfalban. Képes mérsékelni a porc kopását, alkalmazásával az ízület visszanyeri korábbi mozgékonyságát és rugalmasságát. Ez sem a vegykonyhából kerül ki, a hatóanyagot a halak porcából vonják ki.

Orvos vásárlónk visszajelzése nagy öröm számunkra

Dr. Szabó Tamás a budapesti Honvéd Kórház sebész főorvosa rendszeresen szedi a Magyar Családi Komfort tablettát, és megosztotta velünk tapasztalatait.  A főorvos urat sem kímélte a váll és csípőízületi fájdalom, már majdnem műtétre került a sor. Szerette volna azonban elkerülni a műtéttel járó hosszú rehabilitációs időszakot, ezért tett egy próbát és elkezdett napi 2×2 Magyar Családi Komfort tablettát szedni. Visszajelzése szerint a fájdalma napokon belül csillapodott, a mozgása mostanra sokkal könnyebb és lazább lett.  A főorvos úr véleménye, hogy egy előrehaladott, kopásos betegnél, több hétre van szükség ahhoz, hogy ilyen mértékű javulást tapasztaljunk, akár több doboznyi tablettát is be kell szedni ahhoz, hogy a beteg visszanyerje könnyed mozgását.

Nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak, sportolóknak is ideális!

Vannak, akiknek nem gyulladás vagy kopásos eredetű a fájdalmuk. Ilyen lehet a nehéz fizikai munkát végzők esetében a túlterhelés, ami a sportolókra, sőt a túlsúllyal küzdőkre egyaránt igaz. Gondoljunk csak bele, az ízületek számára mennyire megterhelő, ha folyamatosan +10-20-30 kg-ot kell „cipelniük”, a túlsúly mértékétől függően. Ilyenkor is célszerű napi 2×2-szemet (reggel-este) szedni. Egyébként 3×1 tabletta (reggel-délben-este) bevétele ajánlott.

Tipp: Erősítse a tabletta belső hatását külsőleg, a Magyar Családi Balzsam vagy Magyar Családi Balzsam extra hűs változatának használatával. A célzott, helyi krémezés, a belső regenerálással együtt még gyorsabb eredményekre képes!

Még több ajánlott blog Neked

Jó érzés sok időt tölteni a nyári ragyogó napsütésben, de ez megviselheti a bőrt. Ennek oka, hogy a Nap által kibocsátott ultraibolya-sugárzás...

Elolvasom »

Válaszolj az átalakulás hívására El kell fogadnunk, hogy a múlt elszállt, azonban most is van lehetőségünk élményeket gyűjteni. Első lépésként tegyük fel...

Elolvasom »

Ahogy idősödik az ember, az hatással van a táplálkozásra is. Csökken az aktív testtömeg, sorvadnak az izmok és a szervek, lassul az alapanyagcsere.

Elolvasom »