Szakmai visszajelzés a Magyar Természetgyógyász Szövetségtől!

Szerző: Naturcomfort

“Mivel Természetgyógyászati Szövetség vagyunk, emberek gyógyításával is foglalkozunk.Egy-két betegem elkezdte visszajelezni, hogy Doktor úr! Van itt egy balzsam, ez a családi balzsam, hogy ez mennyire jó. Aztán így jött a következő termék, tehát a betegek pozitív visszajelzései alapján figyeltem fel rátok, mint NaturComfortra.
A másik, ami a hatékonyságán kívül megfogott, hogy mennyire emberközpontúak vagytok, hogy nem milliárdokért adjátok a terméket, hanem megfizethető áron.
A harmadik, ami nagyon pozitív volt a részetekről, hogy az Értékesítőitek nem rátukmálták a terméket, elmagyarázták, és ami fontos, hogy ha nem volt valaki elégedett a termékkel, az visszaváltható volt, vissza lehetett küldeni. Ezt az üzleti világban anno én nem tapasztaltam, hogy valaki ennyire lojális legyen az emberekhez.”

dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke

 

A természetgyógyászat a természet megfigyelésén, az ember természetes öngyógyító képességének és a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásainak alkalmazása.

Ezek számos tapasztalat útján szerzett helyes élettani és biológiai ismeretekre épülnek. Pl. kamillatea inhaláláshoz. Szinte nincs ma olyan orvos, aki ne ajánlana ilyen kezeléseket a betegének konkrét esetekben.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének emblémájával ajánlott termékek az egészséges életmód, a természetes gyógymódok, a holisztikus gondolkodásnak megfelelő békés, harmonikus élet megvalósításához nyújtanak segítséget.

Célja, hogy ebben az agyonvegyszerezett környezetben, anyagi és szellemi káoszban az egyszerû emberek támpontot kapjanak, mellyel saját és szeretteik egészsége megóvásáért, életük és környezetük jobbá tételéért tehetnek valamit, legyen választási lehetõségük.

Az alábbi riportban a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke, Dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász, készített interjút Erikával, melyben elmondja, hogy hogyan ismerte meg a NaturComfort termékcsaládot.

Az teljes riportot itt nézheti meg!

Még több ajánlott blog Neked

Miért kapta az egyik legnépszerűbb termékünk a „családi” jelzőt? Biztosak vagyunk benne, hogy nincs olyan generáció a családon belül, akinek ne tudna...

Elolvasom »

A reumás ízületi gyulladás degeneratív eredetű elváltozás, ami jelentősen veszélyezteti a porcállományt. A betegség nagyobb arányban sújtja az idősebb korosztályt, de a...

Elolvasom »

A kimerült energiaraktárak feltöltése vitaminokkal és ásványi anyagokkal A méregtelenítés népszerű módja a szervezetünk felfrissítésének és a rendszerünk újraindításának. A méregtelenítés után...

Elolvasom »