A natúr termékek 5 szuper előnye

Szerző: Naturcomfort

A természetesség mindenkinek jól áll. Éppen ezért fontos, hogy te is természetes, natúr kozmetikumokat és gyógynövényes készítményeket használj. Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

 

A legjobb garancia, hogy az ilyen növényekből készült krémeket, teákat, pakolásokat és kenőcsöket

már őseink, elődeink is használták és hasznosították.

Talán már azóta, hogy először lejöttek arról a bizonyos fáról.

De nézzük is, milyen 5 szuper előnye van, ha natúr termékeket használsz:

1.Semmi mesterséges

Az egyik legfontosabb attribútum egy natúr, illetve gyógynövényes terméknél, hogy semmi, de tényleg semmi mesterséges adalék, vagy hozzávaló nincs bennük. A legtöbb mai termék, ami drogériákban, vagy egyéb ilyen áruházban kapható, olyan kémiai,vegyi anyagokat is tartalmazhat, amire érzékeny lehet a bőröd, vagy éppen allergiás tüneteket válthat ki. A natúr termékekben az a csodálatos, hogy semmi ilyesmit nem tartalmaznak, és a szakemberek nagyon pontosan meg tudják állapítani, hogy melyik növény mire jó, vagy éppen milyen aromákat kell összekeverni a hatékonyság érdekében.

2.Környezetvédelem

A gyógynövényes kivonatú produktumokban még az is fantasztikus, hogy óvod közben a környezeted is. Hiszen a mesterséges alapanyagú termékek előállítása közben számtalan olyan dolog kerül a természetbe – mondjuk a csatornákon keresztül -, ami károsítja azt. Illetve ha te fürdésnél lemosod az arcodról az így előállított krémet, akkor azok a vegyi anyagok is szépen bekerülhetnek a talajvízbe, a tengerben, a levegőbe, ezáltal pedig sajnos szennyezik az élővilágot. A gyógynövényes és natúr készítmények ezzel szemben nem okoznak semmi ilyesmit.

3.Nem öregítenek

A vegyszerek hatása azonban nemcsak a környezetre lehet ilyen tragikus hatással, hanem bizony a bőrödre is. Ugyanis ezek az anyagok a bőröd öregedését is elősegítik, hatásukra elveszítheti rugalmasságát és megújuló tulajdonságát. Ezzel szemben a natúr kozmetikumok és gyógynövényes krémek, de a még a teák is olyan természetesen összetevőket tartalmaznak, amelyek a meglévő, egészséges emberi sejtek védelmét, megújulását célzottak elősegíteni.

4.Nem kell félned a mellékhatásoktól

A mesterséges adalékok hiánya miatt lehetséges az is, hogy ezeknek a natúr készítményeknek általában semmilyen mellékhatásuk nincs.

A kémiai vegyületek szinte kivétel nélkül szintetikusak, melyek rendkívül negatív hatással lehetnek a szervezted hormonháztartására, és sajnos akár komolyabb egészségügyi problémákat, betegségeket is okozhatnak. Ha több ilyen terméket használsz, akár meg is sokszorozódhatnak és el is mélyülhetnek ezek a tünetek.

5.Levegőt kapnak a pórusaid

Mivel a gyógynövényeket tartalmazó termékek ásványi olaj származékokat is nagy mértékben tartalmaznak, így a pórusaidat egyáltalán nem tömítik el, hagyják szabadon lélegezni. Mindeközben pedig még vitaminnal is feltöltik és ápolják a bőrödet. A bőr szabadon való légzésével nem kell félned az eltömült, begyulladt bőrtől, vagy az aknétól.

Ma már számos sminklemosó készítmény is teljes egészében natúr, így sminklemosás közben sem kell attól félned, hogy ezek megmaradnak a pórusaidban és eltömítik azokat.

A NaturComfort csapata ezért fejlesztette ki natúr kozmetikumait és minden gyógynövényes termékét.

Válogass te is a webshop oldalán!

Mert a természetesség tényleg mindenkinek jól áll.

 

Legkedveltebb NaturComfort termékek>>>

Feszes bőr 50 felett Éjszakai arckrém
Családi Sarokpuhító
Magyar Családi balzsam

Még több ajánlott blog Neked

A kéz- és csukló fájdalom viszonylag könnyen kialakulhat a monoton, folytonosan ismétlődő mozgásokkal járó munkavégzés következtében, de csak ritkán jelent súlyos vagy...

Elolvasom »

Elolvasom »

A Patikatükör szinte minden gyógyszertárban a vásárlók segítségére van a számukra legjobb termékek kiválasztásában! Keresse hirdetéseinket a kiadványban!

Elolvasom »