Vidámságra fel, a nevetés gyógyít! – 1. rész

Szerző: Naturcomfort

Mikor nevetett utoljára egy olyan igazi, szívből felfakadó, egész testen át szétáradó boldog érzéssel? Talán tegnap? Egy hete? Vagy akár minden percben készen áll vidáman átölelni a világot? A vidámság gyógyít!

A NaturComfortnál komolyan vesszük célkitűzésünket: „Küldetésünk a törődés.”

Vegye körbe magát vidám pillanatokkal, az életből facsarja ki a legfinomabb nedűket! Legyen kiegyensúlyozott az élet. Hisszük, hogy egészséghez, jó közérzethez vezető legrövidebb smaragdút nevetéssel és vidámsággal van végigkövezve, mint itt a képen:
“Mancika drága! Látja? Nekünk igazán kiegyensúlyozott az életünk! Egyik kezünkben a táska, a másikban a bot. De egy jó kilátásért és sétáért még mindig dalolva kelünk útra!”
Vidámságra fel - a nevetés gyógyít
“Jolika! Levehetjük már végre a korcsolyát? Vagy ez már a tavasz éltető szele? Vajon a húsvéti nyúl is szánkón jön idén?”
a vidamság gyógyít

Csak könnyedén. Hisszük, hogy lelke vidámságát bárki, bármikor fel tudja idézni és meg tudja őrizni. Legyen ebben segítőtársa az Inge Löök által rajzolt feledhetetlenül jó kedélyű két huncut nőszemély karaktere, akiket mi a legszeretetteljesebb szándékkal Mancikának és Jolikának neveztünk el.

Gyógyuljon nevetéssel kívül – belül!
Keresse vidám párosunkat, történeteik folytatását Blogunkban.

Folytatás következik…

Még több ajánlott blog Neked

Most már javában tombol a tavasz. Előkerültek a kis kabátok, a balerina és vászoncipők. A jó idő a természetbe, kirándulni, sétálni hív...

Elolvasom »

A gomba az új superfood? Az utóbbi években előtérbe kerültek egyes gombafajok, mivel számos gyógyhatású anyagot, vitamint és a szervezet számára nélkülözhetetlen...

Elolvasom »

Különös neve hallatán, többen ódzkodnak a lóbalzsamtól, ami hasonló elven működik, mint a Magyar Családi Balzsam. Nézzük mitől ló, a lóbalzsam és...

Elolvasom »