2 alapvető vitamin, ami nélkül nincs egészség

Szerző: Naturcomfort

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az előttünk álló évszak kihívásai felé.

egészségmegőrzés

Polgári Erika, a Naturcomfort Kft. tulajdonosa már hosszú évek óta tudatosan tölti fel a szervezetét – és dolgozik azért, hogy mások is ezt tegyék – létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy az erős immunrendszere a leghidegebb hónapokban is könnyedén vegye az akadályokat. Ismerje meg jól bevált praktikáját a mai blogcikkünkből!

2 alapvető vitamin az egészségmegőrzésért

Egy-egy létfontosságú vitamin napi bevitelével sokat tehetünk az egészségesebb mindennapokért.

Szent-Györgyi Albert közel 90 éve izolálta a C-vitamint, ami azóta az egyik legfontosabb immun- és sejtvédő antioxidánsunkká vált.

A létfontosságú C-vitamin sajátossága, hogy a szervezetünknek napi szinten szüksége van rá, de nem tudjuk előállítani az egészségünk fenntartásához szükséges mennyiséget, így azt kívülről kell pótolnunk.

Az aszkorbinsav néven is ismert vitamin képes a sejtek pusztulásáért felelős szabadgyökök sejtkárosító hatásait mérsékelni, illetve blokkolni. A szabadgyökök felszabadulása mindennapos folyamat, ami jelentősen felerősödhet stressz, cigarettázás és bizonyos betegségek hatására.

Emellett a megfelelő C-vitamin-bevitel részt vehet a daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzésében, jótékonyan befolyásolja az egészséges vércukor- és koleszterinszint fenntartását és részt vesz a vas, a cink és a kalcium felszívódásában is.

Nem kérdés tehát, hogy Önnek is gondoskodnia kell a szervezete számára elegendő C-vitamin-mennyiségről nap mint nap.

Ősszel és télen, sőt, hazánkban tavasszal sem jutunk a D-vitamin-termelés szempontjából elegendő mennyiségű napfényhez. Ezért a D-vitamint is szájon át kell magunkhoz vennünk. Már csak azért is, mert a D-vitamin az egyik leginkább ajánlott immunvédő vitaminná vált az elmúlt évek során.

Kiegyensúlyozott, változatos táplálkozással Ön is sokat tehet azért, hogy a szervezete hozzájusson az alapvető vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

De vajon elegendő mennyiséget tud biztosítani pusztán változatos, tápanyagdús étrenddel?

Mit gondol erről Polgári Erika?

Ha biztosra akar menni…

„Én nem bízom a véletlenre a szervezetem vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátását. Ezért a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett kiváló hatásmechanizmusú étrend-kiegészítőket is szedek.

Személyes tapasztalatom, hogy a hasznosulás szempontjából elsősorban nem az étrend-kiegészítők vitamintartalma a döntő, hanem sokkal inkább a felszívódási hatékonyságuk.

Egy közel 100%-os felszívódási hatékonyságú C-vitamin szinte azonnal a sejtekig jut, míg egy magas dózisú, de csekély felszívódási képességű termékből a sejtek lényegesen kevesebb aszkorbinsavhoz jutnak.

Ezért én a Magyar Liposomal C Eszencia és a Magyar Limuvit Eszencia mellett döntöttem.”

A gazdaságos kiszerelésű, folyékony, könnyen adagolható, liposzómás C- és liposzómás multivitamin 95%-os hatékonysággal szívódik fel a szervezetben. Utóbbi a C-vitamin mellett még B-vitamin komplexet, A-, D-, E- és K-vitamint is tartalmaz, továbbá luteint, likopint és szójalecitint is.

Egy ilyen erős kombinációval Ön is segítheti szervezetét többek között a különböző kórokozók, az allergia, az asztma, bizonyos érrendszeri panaszok és a káros szabadgyökök elleni harcban.

Karácsony közeledtével ne csak másokra gondoljon, ajándékozza meg Önmagát is! Az egészségmegőrzés 2020-ban is a legszebb ajándék. Most pedig akár előre is gondolkodhat. Szerezze meg a Magyar Limuvit Eszenciát itt>>>

Még több ajánlott blog Neked

“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! ? Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik...

Elolvasom »

A lumbágó népbetegségnek számít Magyarországon, hiszen a magyarok legalább ⅘-e egyszer megtapasztalta már a derékfájás okozta kínokat. Ha Ön is ebbe a...

Elolvasom »

Egyszer volt, hol nem volt… Maximum 7-8 éves lehettem, amikor már tudtam olvasni és az egyik téli esti szórakozás a diavetítés volt....

Elolvasom »