Amit ma megtehetsz… aktivizáld a szervezeted természetes immunitását!

Szerző: Naturcomfort

A gomba az új superfood? Az utóbbi években előtérbe kerültek egyes gombafajok, mivel számos gyógyhatású anyagot, vitamint és a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot sikerült beazonosítani az összetételükben. Az egyik ilyen jótékony hatásokban bővelkedő gomba a laskagomba, ami segítségedre lehet abban is, hogy aktivizáld a szervezeted természetes immunitását. Nagy szerencsénkre itthon is hozzáférhető egész évben, sőt, az előnyeit akkor is kiélvezhetjük, ha nem eszünk naponta gombapaprikást!

Milyen hatással vannak a gyógygombák a szervezet természetes immunitására?

Figyelemre méltó a laskagombának a vérko­leszterin, valamint a vérlipoprotein szintjére ki­fejtett hatása. A magas koleszterinszint a vérben szoros összefüggésben van a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, különösen az érelmeszesedés szempontjából jelentős rizikófaktor. Rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterin- és cukorszintjét, kedvezően befolyásolja a vérnyomást.

A laskagomba képes aktivizálni a szervezet természetes immunitását biztosító sejteket. Már az 1970-es években kimutatták, hogy a laska­gombában jelen van egy vízben oldódó poli­szaharid (1 – 3/ß- D – glukán), ami immunstimuláló és daganatnövekedést gátló hatással rendelkezik. A laskagomba ugyanis a C- és E-vitaminhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságú, vagyis fellép a szabad gyökök ellen.

Ezt a fantasztikus táplálékot naponta fogyasztanunk kellene, de ahogy fentebb említettük, azok számára is van megoldás, akik nem szeretnének reggel, délben és este is gombát fogyasztani. Napi egy Laskagomba Plusz kapszula aktivizálja a szervezet természetes immunitását, és a felsorolt kedvező élettani hatásokon túl jótékony hatást fejt ki stressz, allergia és túlterheltség esetén is.
Aktivizáld a szervezeted természetes immunitását!Szintén hasznos élettani hatásokkal rendelkezik az a gombafaj, ami Kínában évszázadok óta megbecsült gyógygomba. A süngombáról van szó, az idegrendszer védelmezőjéről. Ajánlott azoknak, akik szellemi munkát végeznek, akik tanulnak, és természetesen azoknak is, akiknek idegbántalmai vannak, vagy a menopauza során felmerülő zavarokra keresnek megoldást.

A süngomba javítja az agy funkcióit, és idegkárosodás esetén is jótékony hatást fejthet ki. A Süngomba Plusz kapszula a porított süngombán túl hozzáadott B1 és B 12 vitamint tartalmaz, hogy felerősítse a gomba jótékony hatásait.

Mivel segítheted még a szervezeted természetes immunitását?

Természetesen C-vitaminnal, de ebben az esetben sem mindegy, hogy milyennel! A hagyományos C-vitaminnak ugyanis csak a 20%-át tudja hasznosítani a szervezet. A Dr. Turi féle folyékony Liposomal C-vitamin olyan kimagasló eredménnyel szívódik fel, mint az infúzióban adagolt C-vitamin. De van még egy előnye, amire elsőre nem is gondolnánk… A liposzómás készítmények nagy része szójalecitint tartalmaz. Mi külön figyelmet fordítottunk arra, hogy ne kerüljön szója a termékünkbe: napraforgó lecitinnel helyettesítettük.

Ha a C-vitamin mellett más vitaminokkal is támogatnád a szervezeted, akkor a Liposomal C-vitamin termékünk „kistestvére”, a Magyar Limuvit Esszencia a megfelelő választás! A belesűrített tizenhatféle hatóanyag tartalmazza az összes B-vitamint („B komplex”), A-, C-, D-, E- és K-vitaminokat, valamint a látást erősítő plusz anyagokat. Igazi fegyvertár az immunrendszernek, amire különösen télen lesz szüksége!

Ha segítenéd a szervezeted a természetes immunitás aktivizálásával, mi szívesen eligazítunk! Kérdezd kollégáinkat>>

 

* * *
Töltse le Immun Gyógyír-Tár füzetünket!

Szeretné, ha immunrendszere erős lenne? Szeretne ennek biztosításához praktikus és igazán használható ismereteket szerezni?

Legújabb Gyógyír-tár füzetünkben az immunrendszerrel ismerkedhet meg és hasznos praktikákat találhat az egészség hosszú távú megőrzésére, a betegségek leküzdésére.

Hiszen ha az immunrendszer megfelelően működik, sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel, bacikkal, vírusokkal szemben.

Megtapasztalja, hogy kezelhetővé válik számos probléma és búcsút inthet sok gondnak.

>> LETÖLTÖM <<

 

 

 

Még több ajánlott blog Neked

A nyár közeledtével reméljük az egyre magasabb napi hőmérsékletetek, a fullasztó kánikula és hőség is lassan megérkezik, ami hatással van a vérnyomás...

Elolvasom »

Nyáron is fontos a bőrápolás és a bőrvédelem, ami magába foglalja a hidratálást, bőrtisztítást, napozókrémek használatát és a teljeskörű testápolást is. A...

Elolvasom »

A természet, az élővilág változatos megnyilvánulásai mindig ámulatba ejtenek bármerre is járok. A csipegető verebektől a barátságos cicáig, kutyusig, a szobai növénytől...

Elolvasom »