Beteggé tesz a klíma? A Magyar Családi Balzsam segít

Szerző: Naturcomfort

Amikor jön a nyár, másról sem hallani, csak az elviselhetetlen melegről. Pedig sokak számára nem is a meleg a legrosszabb, hanem az áldásosnak gondolt klimatizálás. Ők azok, akik klímareumában szenvednek. Rájuk is gondoltunk, amikor megalkottuk a Magyar Családi Balzsamot.

A Magyar Családi Balzsam a klimatizálás okozta ízületi fájdalmak ellen is eredményesen használható

A klímareuma a légkondicionálás okozta betegségek összefoglaló neve. Azok az ízületi- és izomfájdalmak tartoznak ide, amelyeket nyáron a nagy hőmérséklet ingadozások és az adott testrészt érő huzat okoz. Ha valaki erre érzékeny, akkor már az első nyáron jelentkezik a betegség, sokaknál csak évekkel később bukkannak fel a tünetek.

Melyek a klímareuma tünetei?

  • az első helyen az ízületi fájdalmak szerepelnek: nyak, váll, csípő, könyök, térd
  • izomfájdalmak
  • szemszárazság, viszketés, könnyezés
  • tüsszögés, köhögés
  • száraz bőr
  • szédülés, fejfájás, fülzúgás
Mit lehet tenni a klíma okozta ízületi fájdalmak ellen?

A válasz nagyon egyszerű: kerülni kell a légkondicionált helyiségeket. Csakhogy ez gyakran komoly nehézségekbe ütközik, hiszen nem kerülhetjük el a munkahelyünket, de a bevásárlást vagy az utazásokat sem. Ezekről a helyekről nem lehet száműzni a klímaberendezéseket.

Van lehetőség a klímabetegség megelőzésére!

Ha megszabadulni nem is tudunk a légkondicionálótól, megfontolt használatával megelőzhető a betegség kialakulása. A legfontosabb a megfelelő hőmérséklet beállítása: a kinti és benti levegő hőmérséklete között a különbség ne legyen több 6 foknál! A szem és a bőr száradását párásítással tudjuk megelőzni. Lehetőleg ne működjön állandóan a berendezés! Ha kénytelen vagy állandóan működő klíma mellett tartózkodni, ügyelj arra, hogy a hideg levegő ne közvetlenül rád áramoljon. Nem szégyen ilyen esetben kardigánt vagy zoknit húzni.

Mit tegyen az, aki a klíma okozta ízületi fájdalmait szeretné enyhíteni?

Azonnal segít a Magyar Családi Balzsam. Az ízületi és izomfájdalmak enyhítésének módja elsősorban a fájdalomcsillapítás és a gyulladáscsökkentés. Hosszútávon a cél a szövődmények megelőzése.

A Magyar Családi Balzsamot magas koncentrációjú növényi hatóanyagokból alkottuk meg, hogy természetes úton csillapítsa a fájdalmat és csökkentse a gyulladásokat. Több tízezer embernek segített már. Amikor a fájdalom jelentkezik, azonnal bevethető.

Tudj meg többet a Magyar Családi Balzsam jótékony hatásairól »

Még több ajánlott blog Neked

A krónikus ízületi fájdalom kezelésénél fontos szerepe lehet a gyógynövényeknek és a természetes hatóanyagoknak, mert használatukkal nemcsak a kellemetlen mellékhatások küszöbölhetők ki,...

Elolvasom »

Most már javában tombol a tavasz. Előkerültek a kis kabátok, a balerina és vászoncipők. A jó idő a természetbe, kirándulni, sétálni hív...

Elolvasom »

Mennyire igaz az a mondás, hogy tavasszal ébred a természet. Így van ez a gyógynövényekkel is. A gyógynövények egészen különleges teremtmények, hiszen...

Elolvasom »

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »