A Black Friday 2020 november 27: vásárolja meg kedvenc termékeit 30%-al olcsóbban

Szerző: Naturcomfort

A Naturcomfort Black Friday 2020 keretében november 27-én 0 órától 24 óráig olyan, kizárólag természetes eredetű termékeket vásárolhat meg, amelyek segítséget nyújthatnak a különböző ízületi és izomfájdalmak esetén vagy épp hozzájárulhatnak az immunrendszer egészséges működéséhez és a jó közérzet kialakításához. Vásárlóink kedvenc termékei csak Önre várnak!

black friday 2020
Black Friday 2020: a Svájci Gyógynövényes Elixir is 30%-os akcióban

A Black Friday 2020 akciónk egyik kedvenc terméke a testi fájdalmakra évszázadokon keresztül felbecsülhetetlen segítséget nyújtó receptúra alapján készült Svájci Gyógynövényes Elixír.

Ez az elixír évszázadok óta jól bevált megoldást jelent bőrproblémákra, sérülésekre és testi fájdalmakra egyaránt. Kizárólag gyógynövényekből készül és épp ettől olyan értékes és világhírű.

Honnan ered a Svájci Gyógynövényes Elixír?

E különleges elixír sikertörténetének kezdete a 16. századra tehető. A középkori szerzetesek több évszázados gyógynövény kutatási ismereteiket és tapasztalataikat töltötték a sötét üvegcsékbe.

Elsősorban gyulladásokat, sérüléseket, illetve sebeket és izomfájdalmakat gyógyítottak vele. Valamivel később pedig egyes bőr- és egyéb betegségek (pl. pikkelysömör, ekcéma, rosacea, szájüregi gyulladások stb.) esetén is előszeretettel alkalmazták.

Az eredeti receptúra szerint készített egyedülálló Svájci Gyógynövényes Elixir hatása tudományos körökben is elismert.

Ön házipatikájában is helyet érdemel

A több évszázados hagyományokra épülő természetes gyógyítás számos területen alkalmazta és alkalmazza ma is sikeresen.

Az eredeti recept szerint készített, 75 gyógynövényt tartalmazó Svájci Gyógynövényes Elixír kiegészítő terápiaként sikeresen alkalmazható:

    • reumatikus és sportolásból eredő izomfájdalmak enyhítésére
    • régóta múlni nem akaró sebek és sérülések, illetve bőrproblémák esetén
    • fogfájás, torokfájás és szájüregi problémák esetén
    • arcbőr ápolására, valamint a ráncok megelőzésére és kezelésére
    • hajhullás, korpásodás és a fejbőr viszketése esetén

Ugye, hogy az Ön házipatikájából sem hiányozhat?

Csapjon le rá még ma! A Black Friday 2020 keretében most közel 7000 Ft-tal kedvezőbb áron vásárolhatja meg a Svájci Gyógynövényes Elixírt itt>>>

Ez még nem minden: a 30%-os Black Friday kedvezmény a webáruházunk összes termékére igénybe vehető. Rendeljen most>>>

Még több ajánlott blog Neked

Egy korábbi cikkünkben már részletesebben beszéltünk róla, hogy hogyan kapcsolódnak össze lelki problémáink, a testi tüneteinkkel, betegségeinkkel. (Erről itt olvashatsz bővebben.) Mivel...

Elolvasom »

Nem tudtad a gombáról? A gombákban az a fantasztikus, hogy főzéshez és natúr készítményekhez is fel tudjuk őket használni. Éppen ezért utánajártunk,...

Elolvasom »

Az, hogy a fájdalmat enyhíteni kell, ha panaszunk van, az nem kérdés. Az azonban kérdés lehet, hogy mivel tegyük mindezt? A fájdalomcsillapító...

Elolvasom »