NaturComfort Blog

A természetgyógyászat a természet megfigyelésén, az ember természetes öngyógyító képességének és a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásainak megfigyelésén alapszik.

Elolvasom »

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most fel! Ez a kis torna néhány percen át, ne tessék félni senkinek sem árt!”

Elolvasom »

Próbáljuk ki a Costa Rica-i Kék Zóna tanait!

Elolvasom »

Loma Linda az Amerikai Egyesült Államok Dél-Kaliforniai részén található, hatvan mérföldre Los Angelestől. Körülbelül huszonegyezer lakóval.

Elolvasom »

A személyiségfejlődés egész életen át tartó folyamat, ami nem ér véget a nyugdíjazással. Lényeges, hogy az ember akkor is találjon új életcélokat, amikor már nem a munkába járás tölti ki a napjának nagy részét.

Elolvasom »

Sokan kutatják a hosszú élet titkát, és sokan nem, de mégis megadatik nekik. Mindez „épen-egészségesen-aktívan”. Vajon mi lehet a titok? Olvastam az...

Elolvasom »

Sokan kutatják a hosszú élet titkát, és sokan nem, de mégis megadatik nekik. Mindez „épen-egészségesen-aktívan”.

Elolvasom »

Ha idősebben is szociálisan aktív életet él valaki, sokat tesz az egészségéért. Fizikai és pszichés problémáktól védhetik meg magukat azok, akik koruk...

Elolvasom »

A véna gyengesége nehéz lábakhoz, bokaduzzanathoz és néha súlyos fájdalomhoz vezet. A vörös szőlőlevelek állítólag enyhítik a vénák gyengeségét a vénás szelepek lezárásával és a véna falainak megerősítésével.

Elolvasom »