Callcenter-vezetők, figyelem!

Callcenter-vezetői tapasztalattal rendelkező Irodavezetőt keresünk telefonos értékesítői csoport felépítéséhez, betanításához, vezényléséhez Nyíregyházán.
Vállalatunk, a több, mint kilenc éves múltra visszatekintő NaturComfort Cégcsoport elsősorban saját fejlesztésű, többszörösen elismert, magyar gyógynövényes termékeket gyártat és értékesít telemarketinges Irodáin és viszonteladóin keresztül három országban.

2011-es alapításunk óta Magyarországon tíz irodát nyitottunk meg, dolgozói létszámunk 100 fő, Vásárlóink száma több, mint 160 000. Számos partnercégünkkel együtt, erős szövetségben dolgozunk, folyamatosan terjeszkedünk. Bevállalós, a jövőt tervezni akaró és tudó Munkatársaink számára folyamatosan nyitott az előrelépés lehetősége!

Cégünk működésének és fejlődésének alapja a lendületes, profi telefonos csapat, s olyan callcenter-vezetőt keresünk, aki saját maga is képes egy kb. 15 fős Irodát felépíteni. A callcenter technikai működésének gyakorlati szintű ismerete szintén követelmény.
Kedves Leendő Irodavezetőnk! A NaturComfort Kft-nél családias hangulatban, valódi, őszinte törődéssel folyik a munkavégzés. Irodavezető-jelöltként Neked is ezt a hozzáállást kell képviselned!

Irodavezetőként a feladataid lesznek: az új munkatársak felvétele, betanítása, a munkájuk kontrollja. A legtöbb kihívást jelentő feladat pedig: a jelenlegi, kézi tárcsázással végzett munkánkhoz képest a callcenteres technológiára való továbblépés segítése, kontrollálása. Ez egy olyan projekt, amiben ki tudsz teljesedni, és tovább léphetsz egy Iroda felépítés után számos további callcenter nyitása, fejlesztése felé! Csak Rajtad múlik, mi minden segítséget megadunk a munkádhoz!
Ha jó kommunikációs képességű, szorgalmas, empatikus vagy, hajlandó vagy tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélyed van arra, hogy stabil, hosszú távú, előrelépési lehetőségeket megában rejtő munkahelyet találtál nálunk!
Jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal, bérigénnyel a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre várjuk.

Jelentkezz most!