Decemberi Fittmamák

Szerző: Naturcomfort
“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk

Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! 💪 Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik határaikat és megmosolyogtatnak bennünket vagy olyanokat, akik egyéni technikával akár 80 év felett is fittebben tartják magukat, mint a mai negyvenesek. Ezekből a videókból minden héten 1-et megosztunk a Facebook oldalunkon, úgyhogy, ha nem szeretnél lemaradni, akkor kövess Minket ott is! 🙂 FACEBOOK OLDAL

Az e havi kedvenceink között van 100 éves futó vagy 84 éves táncos tehetség, de a 98 éves fiatalokat megszégyenítő hajlékonysággal bíró jóga mester mellett az e havi szintén nagy kedvencünk a Graffiti Nagyi, aki nagy népszerűségnek örvend az interneten. A videókhoz görgess lejjebb!

Jöjjön hát a decemberi legfittebb mama és papa

🎬 A 100 évesek 100 m-es futóversenyén idén férfi és női mezőnyben is új világrekord született. 😯 Orville Rogers, a férfi nyertes aki 100 éves azt mondta, hogy “Az eltökéltségbe kapaszkodom. Tovább csinálom. Soha nem adom fel.” A 102 éves Julia “Hurricane” Hawkins teljesítménye szintén lenyűgöző, és kiváló példa a kitartásra.

Reméljük tetszett az December havi “Nagyon Fitt a Mama” videósorozatunk és a videókat nézve szép perceket okozott neked is. Januárban ismét jövünk pár videóval, addig is napi újdonságokat a FACEBOOK OLDALon találhatsz!

Ne feledd: MA kell tenned azért, ha idős korod napjait nem a négy fal között szeretnéd eltölteni úgy, hogy mások segítségére szorulsz! 

Ingyenes Gyógyír-tár kisfüzetünkben 8+1 praktikát találsz a kiegyensúlyozottabb testi és lelki egészség eléréséért. Valamint, ha ízületi, mozgásszervi fájdalommal küszködsz, melyek megnehezítik a hétköznapjaidat, akkor ajánljuk figyelmedbe a Magyar Családi Balzsamot, mely gyógynövényösszetételének köszönhetően rendkívül jó fájdalom- és gyulladáscsökkentő krém!

Ismerd meg Gyógyír-tár füzetünket »

Ismerd meg a Magyar Családi Balzsamot »

Még több ajánlott blog Neked

A mai ember őse gondolt egyet, és lejött arról a bizonyos fáról. Kis lépés volt ez neki, nagy lépés nekünk. A többi...

Elolvasom »

Nem tudtad a gombáról? A gombákban az a fantasztikus, hogy főzéshez és natúr készítményekhez is fel tudjuk őket használni. Éppen ezért utánajártunk,...

Elolvasom »

A karácsony a családunk és szeretteink körében eltöltött időről és az ajándékozásról szól. Emellett persze az asztalra kerülnek finomabbnál finomabb, ínycsiklandozó falatok,...

Elolvasom »

Most INGYEN letölteheted!

Gyógyír-tár

Mit tartalmaz?

  • Az ízületi gyulladás lelki és orvosi okai
  • Dr. Vass László írása a lehetséges megoldásokról
  • 8+1 tipp a fájdalom kezelésére

 

Letöltöm a Gyógyír-tár füzetet »