Decemberi Fittmamák

Szerző: Naturcomfort
“Nagyon Fitt a Mama” Videósorozatunk

Új videósorozatunkban olyan FITT MAMÁKAT mutatunk be, akikről aztán példát lehet venni! ? Olyanokat, akik korokkul nem törődve feszegetik határaikat és megmosolyogtatnak bennünket vagy olyanokat, akik egyéni technikával akár 80 év felett is fittebben tartják magukat, mint a mai negyvenesek. Ezekből a videókból minden héten 1-et megosztunk a Facebook oldalunkon, úgyhogy, ha nem szeretnél lemaradni, akkor kövess Minket ott is! 🙂 FACEBOOK OLDAL

Az e havi kedvenceink között van 100 éves futó vagy 84 éves táncos tehetség, de a 98 éves fiatalokat megszégyenítő hajlékonysággal bíró jóga mester mellett az e havi szintén nagy kedvencünk a Graffiti Nagyi, aki nagy népszerűségnek örvend az interneten. A videókhoz görgess lejjebb!

Jöjjön hát a decemberi legfittebb mama és papa

? A 100 évesek 100 m-es futóversenyén idén férfi és női mezőnyben is új világrekord született. ? Orville Rogers, a férfi nyertes aki 100 éves azt mondta, hogy “Az eltökéltségbe kapaszkodom. Tovább csinálom. Soha nem adom fel.” A 102 éves Julia “Hurricane” Hawkins teljesítménye szintén lenyűgöző, és kiváló példa a kitartásra.

Reméljük tetszett az December havi “Nagyon Fitt a Mama” videósorozatunk és a videókat nézve szép perceket okozott neked is. Januárban ismét jövünk pár videóval, addig is napi újdonságokat a FACEBOOK OLDALon találhatsz!

Ne feledd: MA kell tenned azért, ha idős korod napjait nem a négy fal között szeretnéd eltölteni úgy, hogy mások segítségére szorulsz! 

Ingyenes Gyógyír-tár kisfüzetünkben 8+1 praktikát találsz a kiegyensúlyozottabb testi és lelki egészség eléréséért. Valamint, ha ízületi, mozgásszervi fájdalommal küszködsz, melyek megnehezítik a hétköznapjaidat, akkor ajánljuk figyelmedbe a Magyar Családi Balzsamot, mely gyógynövényösszetételének köszönhetően rendkívül jó fájdalom- és gyulladáscsökkentő krém!

Ismerd meg Gyógyír-tár füzetünket »

Ismerd meg a Magyar Családi Balzsamot »

Még több ajánlott blog Neked

Mit vigyen magával visszerek és lábdagadás ellen? Szeretne a nyaralás alatt feledhetetlen élményekkel gazdagodni? Ez esetben a megfelelő úticél kiválasztása mellett érdemes...

Elolvasom »

A véna gyengesége nehéz lábakhoz, bokaduzzanathoz és néha súlyos fájdalomhoz vezet. A vörös szőlőlevelek állítólag enyhítik a vénák gyengeségét a vénás szelepek lezárásával és a véna falainak megerősítésével.

Elolvasom »

A stressz hatással lehet az Ön egészségére még akkor is, ha ezt esetleg nem veszi észre. Mi, emberek könnyen gondolhatjuk, hogy csak...

Elolvasom »