A derékfájás enyhítésére fejlesztettük ki: új termék a Naturcomforttól

Szerző: Naturcomfort

Kínzó derékfájás? Kortól függetlenül alig van közöttünk olyan, aki ne tapasztalta volna már meg valamilyen formában. Egy felmérés eredményei alapján 5-ből 4 felnőttnél legalább egyszer kialakul derékfájdalom élete során. Ez lehet egyszerű, múló fájdalom, de egyes esetekben a mozgásképességet is befolyásolja: a szenvedő alany sem ülni, sem állni, sem járni nem tud.

Mi a teendő derékfájás esetén?

Ebben az esetben is, mint mindig, a probléma forrását kell megkeresni. Ahhoz, hogy hatékonyan és biztonságosan kezeljük, fontos kideríteni, hogy mi okozza a fájdalmat. Egy alapos vizsgálat nem csak a kiváltó konkrét okra korlátozódik, de az életmód egyes elemeit is figyelembe veszi (fizikai aktivitás, milyen típusú munkát végez a páciens, alvási szokások, cipőviselet).

Minden esetben az orvos fizikális felmérést is végez: tapintásos vizsgálatok mellett tesztek készülnek (lábemelés-, reflexteszt). Szükség esetén CT, MRI vagy röntgen-vizsgálatot is igénybe vehetnek. Ezek összessége alapján születik meg a diagnózis, majd a kezelés.
A derékfájás enyhítésére fejlesztettük ki: új termék a Naturcomforttól

Gyors enyhülés házilag

Gyors enyhülést hozhat egy izomlazító krém, ami a tartós derékfájástól görcsbe rándult, merev izmokat lazítja el. A derékfájdalom leggyakoribb okai ugyanis a túlnyújtott hátizmok és gerincízületi szalagok (erre szoktuk azt mondani, hogy „meghúzódott a hátunk”), valamint a túlságosan összenyomott porckorongok és a túl kemény, görcsös gerinckörnyéki izmok, melyek nem megfelelő emelés, cipekedés vagy egy hirtelen rossz mozdulat következtében alakulnak ki.

A megkeményedett izmok lazítására a legcélravezetőbb módszer a melegítés. Ebből indultunk ki akkor, amikor megalkottuk új termékünket, ami gyógyító „kéz” a fájó deréknak: Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel.

A krém melegítő hatása akkor érződik, ha vérbőség van a területen, tehát mozgás vagy gyulladás esetén. A Derékmelegítő Krém azonban nem lenne a mi termékünk, ha megálltunk volna ennyinél. Ismét a természet erejéhez, az évszázadok óta használt gyógynövényekhez fordultunk, és kiválasztottuk azokat, amelyek fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek. Feketediólevél, vörösszőlőlevél, borsmenta és erdeifenyő-olaj hozzáadásával készült, melyek célzottan a deréktájon szívódnak fel, és enyhülést hoznak.

Derékfájás, merevség vagy zsibbadás – használjon természetes anyagokból készült izomlazító krémet: Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel>>

Még több ajánlott blog Neked

A Naturcomfort 11. éves értekezletén tanácsadó munkatársaink értékes termékhasználói tapasztalatokat osztottak meg egymással. Czene Tímea, kisvárdai értékesítőnk tolmácsolja egy vevőnk, tapasztalatát a...

Elolvasom »

Elolvasom »

Elolvasom »