Az egészségmegőrzés titka: légy belülről is edzett!

Szerző: Naturcomfort

Az egészségmegőrzés alapja, hogy a szervezeted belülről is edzett legyen. Ennek van egyszerű, ugyanakkor nagyszerű módja. Hogy mi az? Azonnal eláruljuk.

Tudatos egészségmegőrzés maximális belsőleges támogatással

Az egészségmegőrzés szempontjából a megelőzésnek kiemelten fontos szerepe van, hiszen bármilyen betegségről is legyen szó, egészen biztosan könnyebb elkerülni, mint a kialakult állapotot kezelni.

A levegőben, vízben, földben lévő mikroorganizmusok, baktériumok, gombák, vírusok, valamint a stressz, az életmódod és a genetikai kódod is hatással van az egészségi állapotodra. Erőteljesen befolyásolják, hogy milyen ellenálló az immunrendszered a negatív környezeti hatásokkal szemben.

Ahhoz, hogy megerősítsd az immunrendszered és a külső agresszorok által kiváltott betegségek messzire elkerüljenek, gondosan összeválogatott és megfelelő hatóanyag-tartalommal rendelkező, tiszta és természetes étrend-kiegészítőkkel érdemes felvértezned magad.

Az egészségmegőrzés titka: légy belülről is edzett!
Így erősítsd az immunrendszered hatékonyan és természetesen

Ha egészségmegőrzésről és az immunrendszer erősítéséről van szó, akkor a Liposomal C Eszencia maximális felszívódású C-vitamin, és a szintén kimagasló felszívódással rendelkező multivitamin komplex, a Magyar Limuvit Eszencia mellett, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gombákban rejlő erőt sem.

A új Magyar Gomba Bomba kapszulában egyenként is erőteljes gyógyhatásukról ismert gombák találhatóak. A shiitake, az ördögszekér, a laska és a süngomba, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal támogatják, illetve a legmagasabb felkészültségű állapotra tornázzak fel az immunrendszert.
A Magyar Gomba Bomba kapszula folyamatos vagy kúraszerű szedésével:

    • erősítheted az immunrendszered, felkészülhetsz a baktériumok és vírusok elleni védelemre
    • hatékonyan harcolhatsz a daganatok kialakulása ellen
    • gondoskodhatsz az idegeid és szíved védelméről
    • valamint az emésztési egészségedről is
A kézmosás szárító hatása is semlegesíthető

Vírusos időszakban nem lehet elégszer hangsúlyozni az alapos kézmosás fontosságát. A rendszeres kézmosás azonban elképesztő módon szárítja a bőrt. Ennek ellensúlyozására válaszd a Magyar Családi Kézkrémet, ami a bőr mélyebb rétegeibe hatolva, belülről kifelé haladva ápolttá, puhává és illatossá varázsolja kezeid.

Ne feledd, az egészségmegőrzés nem csak a betegségek megelőzéséről szól, hanem egy aktív, kiegyensúlyozott, hosszú élet alapja is!

Még több ajánlott blog Neked

Emlékszik még azokra az önfeledt, boldog pillanatokra gyerekkorából? Itt vannak velünk, hisz nem is voltak azok olyan régen. Mindenki őriz a szívében...

Elolvasom »

“Nagyon fitt a papa!” Ne, ne tessenek valamiféle régi, rossz beidegződés miatt az az azonos nevű mosogatószerre gondolni, sőt még gondolatban is...

Elolvasom »

A természetgyógyász szakemberek régóta mondják, hogy a méregtelenítés hozzátartozik az egészséges életmódhoz és a szervezetünk megfelelő egészségi állapotának fenntartásához. Hogyan hat a...

Elolvasom »