Az egészségmegőrzés titka: légy belülről is edzett!

Szerző: Naturcomfort

Az egészségmegőrzés alapja, hogy a szervezeted belülről is edzett legyen. Ennek van egyszerű, ugyanakkor nagyszerű módja. Hogy mi az? Azonnal eláruljuk.

Tudatos egészségmegőrzés maximális belsőleges támogatással

Az egészségmegőrzés szempontjából a megelőzésnek kiemelten fontos szerepe van, hiszen bármilyen betegségről is legyen szó, egészen biztosan könnyebb elkerülni, mint a kialakult állapotot kezelni.

A levegőben, vízben, földben lévő mikroorganizmusok, baktériumok, gombák, vírusok, valamint a stressz, az életmódod és a genetikai kódod is hatással van az egészségi állapotodra. Erőteljesen befolyásolják, hogy milyen ellenálló az immunrendszered a negatív környezeti hatásokkal szemben.

Ahhoz, hogy megerősítsd az immunrendszered és a külső agresszorok által kiváltott betegségek messzire elkerüljenek, gondosan összeválogatott és megfelelő hatóanyag-tartalommal rendelkező, tiszta és természetes étrend-kiegészítőkkel érdemes felvértezned magad.

Az egészségmegőrzés titka: légy belülről is edzett!
Így erősítsd az immunrendszered hatékonyan és természetesen

Ha egészségmegőrzésről és az immunrendszer erősítéséről van szó, akkor a Liposomal C Eszencia maximális felszívódású C-vitamin, és a szintén kimagasló felszívódással rendelkező multivitamin komplex, a Magyar Limuvit Eszencia mellett, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gombákban rejlő erőt sem.

A új Magyar Gomba Bomba kapszulában egyenként is erőteljes gyógyhatásukról ismert gombák találhatóak. A shiitake, az ördögszekér, a laska és a süngomba, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal támogatják, illetve a legmagasabb felkészültségű állapotra tornázzak fel az immunrendszert.
A Magyar Gomba Bomba kapszula folyamatos vagy kúraszerű szedésével:

    • erősítheted az immunrendszered, felkészülhetsz a baktériumok és vírusok elleni védelemre
    • hatékonyan harcolhatsz a daganatok kialakulása ellen
    • gondoskodhatsz az idegeid és szíved védelméről
    • valamint az emésztési egészségedről is
A kézmosás szárító hatása is semlegesíthető

Vírusos időszakban nem lehet elégszer hangsúlyozni az alapos kézmosás fontosságát. A rendszeres kézmosás azonban elképesztő módon szárítja a bőrt. Ennek ellensúlyozására válaszd a Magyar Családi Kézkrémet, ami a bőr mélyebb rétegeibe hatolva, belülről kifelé haladva ápolttá, puhává és illatossá varázsolja kezeid.

Ne feledd, az egészségmegőrzés nem csak a betegségek megelőzéséről szól, hanem egy aktív, kiegyensúlyozott, hosszú élet alapja is!

Még több ajánlott blog Neked

A kopásos eredetű ízületi gyulladás (artrózis, arthrosis vagy osteoarthritis) tüneteinek enyhítése a megfelelő kezelések és kiegészítő terápiás módszerek, valamint a mielőbbi életmódváltás...

Elolvasom »

Csakúgy, mint a ruhatárát, a bőrápolási rutinját is át kell alakítania, hogy bőre megbirkózzon a téli változó körülményekkel. Szerencsére ehhez nem szükséges...

Elolvasom »

Sokféle ember él a környezetünkben, sokukat szeretjük, a rokonainkhoz pedig kimondottan erős érzelmi szálak fűznek. Nincs rosszabb annál, amikor valaki, akit szeretünk...

Elolvasom »