Erős immunrendszer, ellenállóbb szervezet – Mit tehetsz azért, hogy elérd?

Szerző: Naturcomfort

Az immunrendszer rendkívül bonyolult és összetett rendszer, amit ha sikerül egészségesen tartani, a betegségek nagyobb eséllyel elkerülhetők.

Erős immunrendszer, ellenállóbb szervezet
Az immunrendszer összetett feladata

Az immunrendszer, ha megfelelően működik, immunválaszok segítségével óvja a szervezetet a kívülről támadó kórokozókkal és a szervezeten belül kialakuló betegségekkel szemben.

Ha viszont a működésében zavarok lépnek fel (pl. alulműködik), az különböző betegségek kialakulásához vezet, illetve védtelenebbé teszi a szervezetet a külső bakteriális, gombás vagy vírusos támadókkal szemben.

Első olvasásra megdöbbentőnek tűnhet, de naponta milliónyi kórokozóval érintkezünk, tapintás, illetve belélegzés útján. Vannak közöttük extrém veszélyesek és kevésbé ártalmasak is.

Senki sem lehet biztos abban, hogy az immunrendszere maradéktalanul hatástalanítani tudja a kórokozókat, és maximálisan képes megvédeni őt.

A szakemberek azonban azt ajánlják, hogy tegyünk lépéseket: igyekezzünk megerősíteni, illetve minden irányból támogatni az immunrendszerünket, mert ezzel segíthetjük a fő védőbástyánkat pl. a megfázást és az influenzát okozó kórokozókkal szembeni küzdelemben.

Ha ugyanis az immunrendszer hatékonyan működik, eredményesen tud megküzdeni számos baktériummal, gombával és egyes vírusokkal is, ráadásul ebből gyakran szinte semmit sem veszünk észre.

Hogyan erősíthető az immunrendszer természetes módon?

Az immunrendszer erősítéséért menjen ki a szabadba! Habár most szem előtt kell tartani a személyes távolságtartást, de ez nem jelenti azt, hogy ne mehetne ki a friss levegőre, hogy a teste és a lelke is feltöltődhessen.

Válasszon olyan kirándulóhelyet, ahol nincs tömeg, és nyugodtan, stresszmentesen élvezheti a madárcsicsergés és a bőrén táncoló, D-vitamin-termelést serkentő napfény áldásos hatását.

Adja meg magának az énidőt pihenés és alvás közben is! A túl kevés alvás ugyanis növeli a stressz-szintet, és a szervezet egyensúlyi állapotának felborulásával is járhat, ami jelentősen gyengítheti az immunrendszert.

Tehát szabaduljon ki a természetbe, igyekezzen kizárni a stresszt, illetve az állandó rohanást, és pihenjen eleget!

Ha pedig mindezt tartalmas, egészséges ételek és az immunerősítésben évtizedek óta vezető szerepet betöltő vitaminok fogyasztásával is kiegészíti, hatalmas lépést tehet az immunrendszerének optimális működéséért.

95%-os C-vitamin-felszívódás: ütős hatás

A C-vitamin, kiegészítő terápiaként alkalmazva, hatékony segítséget nyújthat megfázás és influenza esetén.

Eredményesen hatástalaníthatja a szervezetben kialakuló szabadgyököket, és támogatást nyújthat a gyulladások csökkentésére irányuló küzdelemben is.

A liposzómás technológiára épülő, gazdaságos, 100 adagos kiszerelésben kapható Magyar Liposomal C Eszencia 95%-os hatékonysággal szívódik fel, és szinte azonnal a sejtekig jut, így hatása kivételesen gyorsan érezhető. Próbálja ki Ön is!

Vásárolni szeretnék>>>

* * *
Töltse le Immun Gyógyír-Tár füzetünket!

 

Szeretné, ha immunrendszere erős lenne? Szeretne ennek biztosításához praktikus és igazán használható ismereteket szerezni?

Legújabb Gyógyír-tár füzetünkben az immunrendszerrel ismerkedhet meg és hasznos praktikákat találhat az egészség hosszú távú megőrzésére, a betegségek leküzdésére.

Hiszen ha az immunrendszer megfelelően működik, sokkal ellenállóbb lesz a betegségekkel, bacikkal, vírusokkal szemben.

Megtapasztalja, hogy kezelhetővé válik számos probléma és búcsút inthet sok gondnak.

>> LETÖLTÖM <<

 

Még több ajánlott blog Neked

Az egészséges életmód fejben dől el. Minden esetben egy komoly elhatározással kezdődik. Ha pedig azt megfelelő kitartás is kíséri, a cél bárki...

Elolvasom »

A Patikatükör szinte minden gyógyszertárban a vásárlók segítségére van a számukra legjobb termékek kiválasztásában! Keresse hirdetéseinket a kiadványban!

Elolvasom »

A multivitaminok és C-vitaminok piacán található termékek között hatalmas különbségek vannak. Egyik-másik vitamin alacsonyabb vagy csak minimális hatóanyag-tartalommal, esetleg nem a legoptimálisabb...

Elolvasom »