Értékesítők figyelem!

Cégek jönnek-mennek, mi stabilan itt vagyunk!

Gyümölcsöző, hosszú távú munkát keresel?

Északkelet-Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges vállalkozása, a Naturcomfort Cégcsoport munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű munkavállalók részére Nyíregyházán, Debrecenben, Kisvárdán, Kazincbarcikán, Szatmárnémetiben és Királyhelmecen.

Ha hosszú távra tervezel, és stabil helyet keresel, mi itt vagyunk!

Cégünk 2011. elejétől fejlődik, növekszik. Három országban terjeszkedve, mára már közel 100 munkatárssal dolgozunk. Irodáinkban több, mint hat éve nálunk dolgozó Munkatársak alkotják a Csapat zömét! Ide keresünk megbízható, jó képességű Munkatársakat, akik fontosnak tartják az emberek testi-lelki egészségével való törődést, és úgy érzik, ebben tudnak tanácsot adni. Saját fejlesztésű termékeink széles palettája áll Ügyfeleink rendelkezésére, készítményeink több elismeréssel, díjjal rendelkeznek.

Értékesítők, ügynökök, ügyfélszolgálatosok előnyben!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, irodai légkörben dolgozhatsz nálunk.
Versenyképes fizetés, előrelépési lehetőségek! 6, vagy 8 órás munkaidőben is tudsz nálunk dolgozni rugalmas munkaidőben. Hogy mi mindennel tudjuk még segíteni az előmeneteledet, arról a felvételi elbeszélgetésen fogsz bővebben hallani!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el jelentkezésedet a naturcomfort.ugyfelszolgalat@gmail.com email-címre.

Tarts a profikkal, csatlakozz hozzánk!

„A NaturComfort családbarát munkahely: ha váratlan családi dolog jön, vagy orvoshoz kell menni, rugalmasan meg tudjuk oldani.
A kollégákkal baráti közösség alakult ki: minden nap örömmel jövök a munkahelyre. A fizetés változó: hol jó, hol jobb – mindig arányban van a jó teljesítménnyel. Már 8 éve itt dolgozom, és mindig megtaláltan a számításaimat.
A vevők szeretnek, legtöbbjüknek szinte a „telefondoktor” vagyok…”

Szalma Zsoltné
Arany fokozatú Telefonos Értékesítő
NaturComfort Kft, Nyíregyházi Iroda